- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Sensation #74483 üzenetére
Inkább nézz egy Tanix TX9S boxot, az is 912-es, de fele áron, és azon nincs gond az androiddal. A távirányítója megy CE alatt is gond nélkül.
Pl.: geekbuying, európai raktár, erre a postán kívül nem megy semmilyen plusz költség. [link]Ha nem jön be majd ajánlanak valami mást, ami jobb vétel lehet.
-
Pelican
őstag
válasz
Sensation #71060 üzenetére
Itt nézelődj, ha CE támogatást is akarsz hozzá
Az a sorrend, amit írtál. -
mexel
veterán
válasz
Sensation #68324 üzenetére
Szenvedtem egy strong-al, ennél azt hiszem egyel régebbivel. Teljesen zárt rendszer, egyszer tégláztam és nagy trükkökkel és kb 10 feladás után sikerült csak visszahoznom az életbe. LE vagy CE ment rajta, de csak addig amíg fut, zárt bootloader miatt nem lehet használni, minden indításkor kell a reset stb.
A droidja 1gb ellenére meglepően jó volt, jó volt a kodi stb. Azt kell mondjam egy igen jól használható azt hiszem még 6-os droid volt azon, jól optimalizálva. ( sokkal jobb volt mint a kínai boxoké, átlag usernek teljesen használhatóan)
Netflixet nem próbáltam, a Youtube biztoosan megy rajta.Azt hiszem nekem a 2400 volt.
Ha tuneres box kell akkor csak mecool K1 vagy K3-at ajánlanám, a K2-t kerüld. A magicsee és társait nem ismerem. Vagy sima box és külső tuner, de azzal sincs tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Akciós!! PC , i3 9100 , RTX 2060 , 16 GB DDR4 , 250GB SSD , 500GB HDD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- SzoftverPremium.hu
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest