- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcsabo
senior tag
Valakinek sikerült valahogy működésre bírni a Telekom tv go-t vagy a Vodafone tv-t tv-boxon? Vontar van itthon, sajna egyik sem megy rajta.
-
Csabi1984
addikt
Amúgy van érdemi különbség a fehér és fekete között?
Ha fehéren megy akkor feketén is mennie kellene elvileg
Azért arra kiváncsi lennék, hogy a Dune apk ami Androidra települve a Dune felület jön elő ez kifejezetten az általuk eladottakon lehet majd használni vagy a fehéren is?
Valami turpisságnak kellene lennie mert különben akkor a fehér készülékből is lehetne Dunesített eszközt csinálniMás kérdés:
A Firestick 4K Maxon melyik Omega Kodit célszerű használni?
1. Sima omega 21 amihez odavan írva, hogy a Dolby Vision támogatás bekerült.
2. profil 7-ről 8-ra konvertálhatós változatot.
3. Akármelyikről is legyen szó az 1-2 változat újabb kiadásaival felülírható a régi? -
m_kovacs
tag
nekem a DV az Digital Video volt idáig. vagy felejtsem el? Muszály mindent rövidíteni?
-
Beni2360
félisten
válasz Csabi1984 #95739 üzenetére
En pár eve vettem carbon 3D fóliát es avval vontam be az egyik boxom tetejét mert nagyon világított. De szvsz egy foliázóhoz elviszed a hulladékból 10p alatt lefoliazza feketére. Vagy sk megcsinalod https://a.aliexpress.com/_msLqX7m
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gyűrű
addikt
válasz Csabi1984 #95753 üzenetére
Fehéren nem megy a dune app, nem is fog. Lekérdezi a licencet és nem indul.
Feketén meg addig megy a CE míg a dune le nem tiltja. (nem tudom hogy le akarja e)
CE biztosan csak a fehéren fog menni, ez garantált mert a Homatics megengedi .
Feketén csak esetleg..
Ezeket mind leirtam már. -
DJGABI
addikt
[link]
Linus tv box videó, picit túl van pörögve<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
hunaqua
addikt
Omega alatt mennek azok a kiegészítők amik a Nexus-ra jók?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
válasz hunaqua #95760 üzenetére
Attól függ, amiket én használok, mennek.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
hunaqua
addikt
válasz blakey #95761 üzenetére
Köszönöm!
Digi,UPC (DirectOne),MinDigTV? Vargalex cuccai?[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Csabi1984
addikt
válasz Csabi1984 #95763 üzenetére
Ha én kiadnék/bevállalnék mint forgalmazó egy olyan eszközt amit egy másik cég gyártott akkor bizony nem nyúlnék bele. Nekem teljesen mindegy lenne ha megveszik, hogy pohár alátét vagy alvótárs az ágyba vagy valami más.
Azért a Dune--nél se buták biztos követik az emberek igényeit és általában az a Stream szolgáltatás illetve CE vagy Kodi. -
blakey
titán
válasz hunaqua #95762 üzenetére
A legtöbb cucc megy, többit nem használom.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
cof
veterán
válasz Zsömica #95749 üzenetére
2019-et látok legrégebbit, aztán ki tudja mióta van mert biztos volt már halott torrent is amit töröltek. De azt is látom, hogy ez is ilyen magyar találmány mert csak és kizárólag HD/HUN kategóriában lehet vele összefutni. Szerintem se kéne kitalálni ilyen fantáziarövidítéseket mert a fórum kereshetőségnek sem tesz jót. Mindenhol DV a rövidítése, szakcikkekben stb...
Torrenten is gyanítom azért találták fel mert a virágboltban minimum 3 karakter kell a keresőnek. A "DoVi" meg egyszerűbb volt mint rákresni a ".DV."-ra.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
FingR86
őstag
esetleg azért, hogy hátha már címből ki tudják szúrni, hogy nekik ezt nem kellene letölteni.
mert kb nincs olyan dv feltöltés amiben ne az lenne a hozzászólás, h: "ez a feltöltés egy kalap szar, lila meg zöld az egész". A DoVi azért mégiscsak beszédesebb lehet ezeknek a tagoknak mint a DV[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
Feltettem a CoreElec dv. editont. Tökéletesen megy a DuneHD Homatics-on. Szépen viszi a mindenféle videó és hangformátumokat a NAS-ról.
Egyetlen bajom van vele hogy a DuneHD R3 Bluetooth távirányítója nem tökéletes, mert pl az ok gomb csak akkor működik jól ja az egér mód be van kapcsolva.
Hol találhatnék megfele config-ot ehhez a távirányítóhoz és mit kellene csinálnom vele? -
blakey
titán
válasz mikrofon #95776 üzenetére
Nincs config, ezt másképp kell megcsinálni, mivel BT-s. A CE fórumán írj, hogy mit szeretnél. A fehérhez alapból működik, csak párosítani kell. A fekete egyelőre ennyire támogatott.
-
Elemental
addikt
válasz mikrofon #95776 üzenetére
Nemsokára nekem is befut a homatics boxom
A legfrissebb ne nightly kell?
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Homatics box távja CoreElec alatt nem jól működik (B21). Nekem 10-ből 1x működött a táv, pedig írta hogy csatlakozva van. Mondjuk többször is dobott Bluetooth Errort. Android alatt hibátlan. Ma már dolgozok, szóval egyelőre nem tudok vele foglalkozni.
Ezeket a tesztfájlokat egyáltalán nem tudja DV-vel sőt, egy-két fájlnál ki is fagy a lejátszó. Persze még nem volt időm érdemben foglalkozni vele, lehet hogy a menüben valamit állítani kell.
-
tomp
félisten
Ha már DV:
A táblázatban most már megemlítésre kerül a FEL típusoknál a "Can only be played on a FEL device and can't be converted to P8" megjegyzés. Azaz ezen még a Kodis convert to P8 kapcsoló sem fog segíteni. -
tomp
félisten
Videó
A videó alapján lehet akármilyen varázslatos kapcsoló a Kodiban, akkor is rossz lesz a képe mivel maga a FEL tartalmaz fényerőben extrát emiatt a komplett kép más lesz.
Max az RPU lesz helyes de az extra fényerő hiánya miatt más képet fog adni a lejátszó. Azt meg nem lehet szoftveresen megoldani mivel FEL képesség kell. -
gyűrű
addikt
Hát, valahogy lehet hogy fog. Asszem pont ezek miatt lett az LLDV bevezetve.. Ezek a régi Sony tvk valójában nem voltak dv képesek.A Sony csatlakozni akart a dv platformhoz, de nem volt arra alkalmas csipje, ezért kitalálták ezt az LLDV szabványt... Azért nem rossz biztosan.. Egyik amerikai srácnak is ilyen régi Sony ja van a homatics groupban, neki úgy lett jó hogy bekapcsolta a 422 10 bitet.
-
Joshi
titán
De basszus, ezt miért nem reklámoztátok amikor hájpoltátok a Homaticsot? Azért most ki vagyok bukva rátok ne is haragudj.
A tévének már egy értelmezhető képet kell küldeni amit a Ugoos és az Oppo meg tud oldani. Akkor most a Homatics nem tudja ezt? Szerintem az Ycbcr420-nak (ebben van a Blu-ray és az UHD Blu-ray) nincs köze a HDR-hez.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Próbáltam Ycbcr420 10bit-el de nem volt jó, aztán az Ycbcr422 10bit-el már lett Dolby Vision. What? Őn azt nem értem, hogy ezek a beállítások Auton voltak, akkor miért nem jó? Na mind1, legalább már haladunk, viszont a teszt videók közül a DT-DL egyik se megy DV-ben csak HDR10-ben. Ugye a Ugooson megy az is, igaz csak a gyári lejátszójával. Hát már majdnem ott voltam hogy visszacsomagolom a lejátszót aztán megy vissza.
Basszus ilyen infót mindenképpen osszatok meg, mert azért sokaknak lehet régebbi tévéje.
(#95792) gyűrű már bocsánat, de ha én azt mondom hogy megy ez meg az valamilyen lejátszóval, akkor azt tesztekkel támasztom alá. Pl ilyen tesztet itt és más topikokban se láttam még. Csak azért hibáztatlak, mert tudtad hogy régi Sony tévékkel lehetnek gondok. Csak ennyit kellett volna említeni nem többet.
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
3 napos a CE dv verzió. Ne várj tökéletes működést azonnal. Türelem, amit lehet megtesznek. Közben a homatics is próbálja meggyőzni az amlogicot, hogy az új kernelben is tegyék lehetővé a profil 7=t is. Meglátjuk mi jön ki belőle.
Nem tudtam semmit, a Sony ról. Ma írta meg a tapasztalatát a srác akiről ittam.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Viszont azért az pozitív, hogy az Android alatt a stream appok legalább már 5.1-ben szólnak. Mert ugye a régi Sony tévémen csak a gyári Netflix app szólt 5.1-ben, a többi utólag telepített app csak 2.0-ban. Azt inkább nem írom le hogy milyen válaszokat adott a Sony Support, mert az nevetséges.
(#95794) gyűrű csak amikor írtad hogy tévé függő, olyan ideges lettem. De amúgy igen, tényleg friss még a cucc.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- Autóhifi
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest