- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rico45
őstag
Senki? :-( Unrootolni hogy lehetne?
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Rico45
őstag
Egy ki...szott játékot sem tudok irányításra bírno :-(
-
Rico45
őstag
You tube vajon miért csak 360p-t tud??
-
Rico45
őstag
Én is megvettem! Akkor otthon majd lefotózom mit ír ki! Lehet akkor nem a root miatt van.Mert simán belépek a Plexbe ,és kiválasztom az eszközt ,látom is a tartalmat,indítom a filmet,és hibát ír.Minden más cuccon tv,mobil,tab megy rendesen.
De mondom nem lényeg ez ,mert ott a smart tv."Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Rico45
őstag
Majd nézek valami kontrollert. A leos fortune játékkal el tudok lenni
Csak pont a lefele irányítást nem engedi egyik gomb sem
Igen megtaláltam alul a kikapcsolót! Köszi De mikor vissza kapcsolom akkor ugyan azt a képet mutatja. Tehát akkor hosszan nyomva a gombot a kütyün úgy áll le teljesen?
okésTvGo-t sajnálom hogy nem engedi a root miatt :-( Előfizetésem be van reggelve,és mindenhol tudom nézni a csatornákat. Root-ot nem lehet visszacsinálni?
Plex is szerintem azért nem indul,de az nem is lényeg mert a smart tv-n az telepítve van.
Amúgy tetszik.El lehet vele időzni mire beállítom, testre szabom a kütyüt. Kár,hogy időm van már esténként.
-
xb12x
tag
Helló,
Ez az utolsó előtti verzó, szerintem nyugodtan hagyhatod így ha nem szoktál firmware-t cserélgetni.Igen, kodi egy elég advanced medialejátszó, nálad valszeg még xbmc néven van előrre telepítve. Ha elsődlegesen nem mint mediacenter használod a box-ot akkor nincs igazán rá szükséged.
Szerintem az NFS típusú játékok max külső game controllerel használhatóak, már amelyik játék támogatja. A gyroscope/accelometer hiánya eléggé leszűri mit lehet rajta használni. Nekem nincs ilyenem, így nem tudok hozzászólni. Egérrel a sima klikk választás, nyomvatartva hosszú nyomás, lehet még drag&dop-ot csinálni, illetve a jobb gomb a vissza. De pl kétujjas használat mint nagyít/kicsinyít google maps-on nincs, ez nekem is hiányzik. Korábban rá volt kötve egy touchpad-es külső billentyűzet azzal ment.
Kikapcsolásra a kütyün lévő gomb rövid nyomásra altat, hosszú nyomásra kikapcs. A display menüben kell lennie egy hide status bar-nak, az előhozza az alsó sort. Ezen az első ikon a kikapcsoló. Ez a sor egérrel is előhozható és eltüntethető.
-
Rico45
őstag
Szia!
Más : Jó ez a billentyűzet arra,hogy kezeljem a rendszert. De játékokra sajnos nem
Leo's Fortune ku....va jó kis game,csak félig lehet irányítani sajnos
Need For Speed és társai játékokat totál nem tudom irányítani.Pedig szépen mennének.Milyen kontrollert kéne vennem ,amivel az irányítás+a rendszer kezelése is jó lenne?
Leállítani hogy szoktátok?Csak kikapcs és kész?Nem úgy mint pl. a Win -nél ikon katt és leállít?Nem találok leállító gombot
Amúgy tetszik,csak még sok kérdésem lesz szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Rico45
őstag
Szia! 5fele hazaérek és megnéze.Még este csak egy picit állítgattam ezt-azt. Kis billentyűzet elég jónak tűnik!
Szedtem le hozzá egy 3D-Launchert nagyon szép így az egész menü.De gondolom ez is húzza majd a kütyüt eléggé nem?
Egy buta kérdésem lenne!
Mi az a Kodi? Valami lejátszó?
De mire jó a root.Hogy bármit tudjak módosítani?Választ elöre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Rico45
őstag
Sziasztok! Vettem egyet ma! Ezt vettem 18-ba sikerült a billentyűzettel.Mbox MXIII 4K Android TV box
Vegyesek az érzéseim
Elsőre nem nagy szám! Rootolva van az jó?Vagy hátrány? Pl.a tv-go aplikáció root miatt nem müxik :-)
Sok kérdésem lesz majd,ha nem baj ?
Üdv
-
xb12x
tag
Rebranded beelink s82. Pont olyan mint a linkelt mxiii csak kerek. Hivatalos támogatás régóta nincs rá, már közösségi se nagyon. Kodi-t jól viszi, főleg filmre és youtube-ra használom tv-n. Filmek távoli megosztáson vannak, én feltettem ezért inkább kábelre. A távirányítót egyből dobtam, használhatatlan, drótmentes egeret használok.
-
-
Kopter69
csendes tag
Szerintem az olcsóbb cuccokat igazából nem másolják, mert nem képvisel olyan értéket. Az Aliexpress tele van hasonló fekete dobozokkal M.., MX... ilyen olyan néven. Ember legyen a talpán aki megmondja melyik az eredeti és melyik a klón egy-két karakter eltéréssel a névben.. Ha szerencséd van, tökéletesen működik. Kérd meg az eladót, hogy tegye le a nagyesküt, hogy nincs semmi baja a készüléknek. Ennyit tudsz tenni. Ha Kínából rendeled, akkor sincs semmi biztosítékod, hogy hibátlant kapsz. A kínai garanciának sincs semmi értelme, mert rengeteg postaköltség és több hét átfutási idő mellett nem éri meg visszaküldeni.
-
Kopter69
csendes tag
Az első nem tűnik rossz ajánlatnak 14-ért. Ha minden jól működik, nagyon jó áron van. Nyilván nem mondja meg az eladó, ha baja van. a kínai áru amúgy is mindig zsákbamacska. Ha minden oké, számolj rá még 5-10 eFt-ot, mert valami kontrollert kell venni hozzá, anélkül szinte használhatatlan. Én Rapoo billentyűzet+egeret vettem hozzá 6 eFt-ért, lehet vele rendesen netezni, Youtube-ozni stb. Egy sima távirányítóval vért izzadsz mire bepötyögsz valamit a Youtube-ra.
A kategóriájában a legjobb a Minix valamelyik TV Box-a, de az már inkább 45-50 eFt. valami oka csak van, hogy annyiba kerül. Minőségi alkatrészek és összeszerelés. Későbbi folyam,atos támogatás. -
Rico45
őstag
-
Kopter69
csendes tag
Szia. Van egy eladó boxom.
http://hardverapro.hu/apro/zidoo_x6_pro_android_tv_box_elado_2gb16gb_1_honapos_garanci_1
A típusa Zidoo X6 Pro, a neten mindent megtalálsz róla. Inkább a drágábbak közül való, Kb. 110 USD + ennek az összegnek a 30%-a (VÁM és ÁFA) ha külföldről rendeled. És persze ha elkapják a vámon. Ha megúszod akkor csak simán a 110 USD.
Ennek és a magyar garancia ismeretében nézd az árát!
Üdv: Kopter
-
Rico45
őstag
Sziasztok! Szeretnék venni androidos tv box-ot.
Milyent ajánlanátok?Egy másik topikban leírtam milyeneket nézegetek. Itt !
Választ előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
eFeMeR74
senior tag
Hát ilyen tudással max 10.000 Ft ér a kütyű.
8.500Ft itt tudsz nézelődni. Ugyan az a belbecs mint a joynak.
A helyedben már előre tekintenék és a 4k lejátszsásra alkalmas tv boxokat nézném akár dual boottal.
Android és win10. Már a win 10 is jönnek felfelé. Dual ac wifivel és 4k lejátszásal is.A rockchip 3188 már lejárt lemez.
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
espi38
őstag
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni.Vettem egy m8s mediaboxot és első nap után ráléptem a távjára.Ez után buzdulva szereztem hozzá egy rc 12 táv+egeret amivel mindent tudok irányitani rajta kivéve a bekapcsolást.Kikapcsolni minden további nélkül megy de bekapcsolni csak úgy tudom,hogy a tápot ki bedugom.Esetleg van valakinek ötlete mi lehet a gond és mit lehetne kezdeni a dologgal?Előre is köszönöm a segítő válaszokat.BUEK
-
Gyb001
senior tag
Vélemény?
van jobb ennyiért?
[link]A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
RBJ
addikt
hol nincs döglött tv box rovat. Én is félszemmel néha nézegetem, nincs rá szükségem de olyan árak vannak kár lenne kihagyni.
[link] pl ez. van itthon asus oplay minim de arra évek óta nem jön firmware. droidos meg kalapálható ezerrel.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Haliho mindenkinek, ma ugy is akcio van Alin.
Kellene nekem egy olyan tv-box , amit regi TV-re kotnek.
Ismert bemenetek a tv-n: scart, rca-audio-video.
Alapbol HDMi van javareszt, max atalakitoval tudnam hasznalni.
Van erre vmi ajanlat?
Szerk. Latom ez doglotg topic
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
donmackó
addikt
Üdv!
Tudnátok mondani max 10k-ig egy android tv-s kütyüt? Természetesen a vállalható kategóriából. Elsődleges szempont a jó wifi vétel, dlna-n néznénk filmet a routerre kötött vinyóról.Ezt csak így itt hagyom ;)
-
kerekfej
őstag
Sziasztok!
Ennél van jobb vétel szerintetek?
A külső 2.5"-os merevlemezt tudják vajon kezelni ezek normálisan? -
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy boxot. Arra szeretném használni, hogy 24/7 be menjen rajta a torrent, illetve a letöltött cuccokat egyből nézhessem is a tv-n vagy ftp-n elérhető legyen. Lehet még a hdmi-t sem dugnám bele, csak dnla-n nézném a tv-n. Így végre a laptopot is csak akkor kéne elővenni ha muszáj, mert a tabbal tökéletesen megvagyok a hétköznapokban. Először egy Raspberry Pi-n gondolkoztam, de mindent összevetve nem sokkal drágábban jönnék ki, és még mókolni sem kéne semmit, és szerintem nagyon jól is néz ki.
3 dolog tart vissza:
Nem találom, hogy milyen proci van benne
Keveslem az 512 ramot
És az "App Storage: 55 MB for custom apps"Érdemes ezt megvenni? Neten nem nagyon találtam sem angol, sem magyar teszteket.
Esetleg tudtok valamit ajánlani erre a célra? -
freddirty
senior tag
Sziasztok,
szerintetek mikor várható, hogy új és olcsó chipekkel jönnek erősebb TV stick-ek? Tulajdonképpen a Rockchip 3066 terjesztette el az android tv stick-eket, a 3188 megjelenése némi előrelépést jelentett de nem komolyat. A drágább chipek már nagyon erősen elhúztak mellette (Snapdragon, Exynos, Tegra). Mivel sokszor még a full hd kimenet ill. egy combosabb fullhd lejátszása is problémás ezeknek az eszközöknek ideje lenne már egy olcsó és gyors chip.
Szerintetek ki fogja kihozni idén tavasz végére? Ugyanúgy a Rockchip a 3288-al? Vagy valaki más?fred
-
Lala100
csendes tag
[Erről] mi a véleménytek? Van rajta sata port, azt olvastam az usb-s winyóra lassan tudnak csak másolni az androidos kütyük. Ez gyorsabb lehet? HiSilicon 3716C V200ES1 ez van benne de nem sok mindent találtam róla továbbá egy Mali400 MP1 a leírás szerint. Ez mennyire használható szerintetek?
-
vlevi
nagyúr
Nem, ezek a kutyuk keves kiveteltol eltekintve Roxkchip rk3188-asok. Neha fletunik Allwinner A31 is, de mediatekre hirtelen nem emlekszem.
Csak azert, hogy meg nehezebb legyen a dontes :-)
http://tech2.hu/rockchip-rk3288-negy-cortex-a17-mag-es-4g-lte-tamogatas-0130883
Mint korábban már írtunk róla, a Rockchip a CES 2014-en mutatja be a legújabb SoC-ját, amit a jövő év tabletjeibe szán majd.
Az RK3188-as négymagos processzornak már ismert az utódja, legalábbis a modellszáma, a jövő évi fegyvere a kínai chip gyártónak ugyanis a Rockchip RK3288-as SoC lesz. A las vegasi shown bemutatott processzor Cortex-A17-es magokat tartalmaz majd, bár ezek órajele jelenleg még nem ismert.
Az új négymagos SoC különlegessége, hogy támogatja a 4G LTE adatkapcsolatokat majd, illetve a H.265-ös videó feldolgozás támogatása is elérhető lesz benne. A jövő héten kezdődik a CES 2014, ahol igyekszünk majd találni egy, az új SoC-ra épülő prototípust is.
Küldte gReader Pro
[ Szerkesztve ]
-
B.i.L
senior tag
Köszi a Topikot*
Egyrészt hiánypótló,másrészt már régóta keresem.Néztem kamerás,4 magos ,2 Gb ramos modelt.Rendelnék,de nagyon tartok tőle.Link lessz,Tabról vagyok most,ezért lessz később a link...
Álltalában Mtk procis a legtöbb ilyen kütyü?Ugyanis a tvhez vennék kamerát meg wifi sticket,viszont ,ha a kütyüt venném meg,akkor olcsóbb lenne és eröforrásban gazdagabb lenne a cucc.Tv:Lg 620s, itt is van valami támogatás,de közel sem olyan,mint az Android vonal.Árak,igen kényes kérdés szvsz mindenki keres valami olyat ami vagy teljesítményben,vagy árban megfelel.Éppen ezért arra tenném le a voksomat,hogy tudjon mindent,ebben a "Skype" és az Usb kamera modul támogatás is benne van.Játék irányítás Okostelefonon,touchpad és bill-egér combo stb.Hát ennyi lenne első blikkreHorgászni mentem...B.i.L
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Remélem, hogy jó helyre írok
Szeretnék egy ilyen android box eszközt a tv-émhez, szeretném használni dlna-ra wifi-n keresztül ha lehetséges. Melyik most a piacon a best-buy cucc? Lehet ezeket akár okos telefonnal irányítani?
Köszi -
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #6 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy miként lehet különválasztani a két dolgot (mármint a miniPC -k esetében). De itt van részemről egy tanács a típusválasztáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Így van, a technikai infók kellenek.
De nem lehet menni kérdezősködni egy technikai topikba, hogy hol és milyet vegyen az ember, főleg h több ilyen topik is van.Pl. van milyen vinyót vegyek topik, és mellette van vinyó topik is, ahol lehet "szakmázni mélyen", a vásárlósban meg inkább vásárlási tanács megy értelem szerűen...
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #4 üzenetére
Arra utaltam, hogy technikai infóért van hova fordulni. E topik lényegét pedig a technikai infók határozzák meg. Mi más alapján döntöd el, hogy melyik a jó?
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #1 üzenetére
Az azért túlzás, hogy nincs a témával foglalkozó topik. Az MK808 topik címe egy kicsit talán megtévesztő, mert az összes RK3066 -os kütyü a téma. Több, mit 9000 hozzászólással.
Az MK908 -as topik pedig a 4magos 3188 -asoké.
Szerk: bocs, mellényomtam! Ezt az első hsz. -re szántam.[ Szerkesztve ]
-
sscsabi
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #1 üzenetére
azt nem tudom megmondani ki milyet vegyen,én tegnap vettem T-R42-t eddig hibátlanul teszi a dolgát,és hétfö óta 24.990 az ára magyar garisnak.
-
CoolBoy323
nagyúr
Sziasztok!
A topik azért jött létre, mert még nem volt ilyen témával foglalkozó, és úgy gondoltam, hogy van létjogosultsága, hisz nagyon hasznos kütyük ezek az Androidos TV BOX-ok!
Hajrá, csapjunk bele a lecsóba
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest