Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAID
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Pontosan tudom, milyen a két VGA teljesítményviszonya. A kereső nem fogja visszaadni, mivel gyárilag a Titan cefet alacsony órajelen megy, viszont tuningban ugyanannyit bír, mint a 780, és ott viszont elmegy a 6GB ram és majdnem 780 Ti mennyiségű számolója okán.
(#7155) Keldor papa: Hát nézd, ha én vettem volna Titant X-et 1000 dollárért, és 3 hónap múlva meglátnám a 980 Ti-t kvázi ugyanazzal a sebességel és hűtéssel 500-ért, én tutifix a szívemhez nyúlnék.
Ha egy év alatt történik ez, még az is durva, de valahol érthető, de 3 hónap alatt... Az Nv a saját vásárlóiból csinál ezzel (is) bohócot.(#7157) Egon: Ha nyugodt lelkiállapot elérése a cél, akkor alapszabály. Ha tanulni is akarsz a hibáidból, akkor viszont nem működik. Ha vásárlás után drasztikus értékcsökkenést szenved a vásárolt termék, akkor legközelebb talán érdemesebb olyat választani, ami jobban állja majd a sarat. Persze, akinek sok szórni való pénze van...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tesla topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)