Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
schwartz #22768 üzenetére
Nem érzékeled az iróniát
Inkább arra volt kihegyezve,hogy az "gagyi 780ti amit avultat az nv",de ettől függetlenül nálam egyik produkció sem értékelhető.
Hozzáteszem én jobban meg vagyok lepődve ezen bárkinél,lévén volt pár Hawai gpu-s karim,de ilyen sz@rul még nem is láttam őket szerepelni.
Különben érdekes ez.Ami az amd-n megy az "úristendejóóó,vége az zöldeknek,lealázva,szájba hu---va,stb" ami meg nv-n az optimalizálási hiba!Nincs több kérdésem
Én pl a fent említett DeusEx-et tartom ilyen hibának,mert ugye amit szabad jupiternek...Ui:Szabynak pl lejött elsőre
guftabi96 : Fentebb
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest