Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #37094 üzenetére
Egy 590 fatboy 95 ezer ft
Tehát bejött az 580 árszintjére !
Egy 1060 Gddr5X Gaming X ettől nem lehet több ugye??? Mert akkor minek kategória... -
vader108
tag
válasz
Dark KillerX #22076 üzenetére
Köszi! Akkor már nem kell csekkolnom
Jól sejtettem, hogy ott lesz most már.
#Habugi, csak kérnie kellett
-
füles_
őstag
válasz
Dark KillerX #16603 üzenetére
AMD OGL 4.3 vs. NV OGL 4.5
-
válasz
Dark KillerX #10899 üzenetére
mindenhol a gm200at írják, úgyhogy túl sok hely nem marad találgatásra. vagy 980ti-t vagy titan xet dupláznak, nem mintha effektíve sok múlna rajta. elvileg előállhatnak egy harmadik variációval is, de szvsz annak kicsi az esélye.
az árát viszont lehet találgatni. a titan z 3000ről indult. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
Dark KillerX #10669 üzenetére
DX12 novsync et neztem, nem tudom mit kell, egyelore egy video megy. Az is marad?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Dark KillerX #10238 üzenetére
De az MS bármikor mondhatta volna nekik, hogy köszönjük értékeljük a munkátokat, de nem kérjük. Viszont ezzel sem lenne előrébb az ipar, mert akkor is kiadták volna a saját API-jukat, és akkor ott tartanánk, hogy az Intel és az NV is tervezné a sajátját. Az átmenet rossz lesz, de összességében jól jártunk azzal a váltással, amit az MS végigvitt. Lehet, hogy jövőre lesz némi kellemetlenség belőle, de két éves távlaton túl csak pozitívumokat fog hozni.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Dark KillerX #10228 üzenetére
Sajna itt már régóta ez megy.
Ha az AMD kijön valami "forradalmival" (ami jobbára inkább csak füst, mint láng) akkor Hallelujah, de jó ,hogy az AMD ilyen innovatív.
De ha jön valami negatív dolog az NV-től ,akkor azonnal máglyára az összes NV VGA-val, és átok az összes tervezőre.Mikor megláttam a címlapon a VR-es cikket, már előre tudtam, hogy megint valami NV köpködés lesz (most lehet nyomni a púdert, hogy ez csak egy vélemény,és csak lehozza a PH), de nyilvánvaló, hogy ez csak egy újabb gumicsont a sok vörösnek, hogy legyen miért örömködni az NV kárára. Az már más tészta, hogy mi lesz a valóság, de van 1-2 szerkesztő itt, akik szeretik kelteni a feszkót ilyen cikkekkel.
Tényleg tiszta bulvár már a PH (de leginkább a "VGA-szekció" ,hála bizonyos nem is titkoltan elfogult cikkírónak). -
válasz
Dark KillerX #10179 üzenetére
Azis early 2016 leghamarabb... itt most az idén startolás a lényeg.
-
h1mpi
félisten
válasz
Dark KillerX #9915 üzenetére
Mert megfogja 60FPS-nél és lehet, hogy feljebb is menne. Benchmarkolni mindig vsync off-al kell.
-
korcsi
veterán
válasz
Dark KillerX #8796 üzenetére
2015 Július 8.
-
korcsi
veterán
válasz
Dark KillerX #8794 üzenetére
Egy hónapos hír.
-
daveoff
veterán
válasz
Dark KillerX #8781 üzenetére
Jaja, igaz. Tegnap este letöltöttem a sima dx11-es változatot is, de már késő vokt, és nem volt energiám foglalkozni vele. Holnap csinalok egy összehasonlítást, talán valami videót, vagy fps benchet is összehozok, ha érdekel valakit...
-
darkhorse
tag
válasz
Dark KillerX #8776 üzenetére
Nálam dx12 alatt egy kicsit rosszabb mint dx11 alatt. FPS kb ugyanannyi, de néha picit megakad (7870 xt).
-
daveoff
veterán
válasz
Dark KillerX #8776 üzenetére
Én V-Sync OFF-al néztem meg tegnap este, szépen szalad a 980Ti-n, de szerintem nem egy nagy durranás a grafika...
-
daveoff
veterán
válasz
Dark KillerX #7642 üzenetére
guru3d-n a Fury tesztben ugyanazok az eredmények születtek(fury vs ref980ti), mint a most linkelt MSI 980Ti Gaming tesztben....
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #7638 üzenetére
-
Laja333
őstag
válasz
Dark KillerX #2614 üzenetére
Pont most olvastam egy cikket, hogy 2016-ban amd is 16 vagy 14en gyártat majd Samsunggal. És az új kártyái is 20nm-en jönnek ki. Szóval ettől nem félek.
Most eléggé a cég átszervezésén munkálkodnak. Ez köti le őket. Ami nem is baj, remélem sikerül nekik jó irányba változtatni.
-
Tirexi
addikt
válasz
Dark KillerX #1064 üzenetére
Az sztem 440p-ben volt csak valaki elírta.
-
norb55
őstag
válasz
Dark KillerX #1048 üzenetére
Hát nem irigyellek.
Várod a megváltást te is.
Látod Nvidia oldalon nem kell várni semmit, mert nem igérnek semmit
Nállad az AMD proci is nagymértékbe húzza a gépedet.
Intel kell , valami jó forró vérü intel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest