Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Egyébként 380-ból tényleg gáz volt kiadni 2GB-osat, főleg, hogy az elődje is már 3GB-os volt. Azt nem volt szabad megvenni szvsz. Egy 270/7870 kaliberű kártyára még oké.
Amúgy bár egyértelműen látszik pl. az előbbi DOOM-os eszmecseréből, hogy sok játék tud mit kezdeni a 8GB-al, de nekem pl. teljesen jó a 4GB-os 290X, mert nem is játszom olyan játékokat, amik igényelnének többet.
Szerintem jól beosztva amúgy ebben az erő-kategóriában is elég sokmindenre elég a 4GB is.
Mindenképpen megnéznék amúgy erről valami részletesebb elemzést, pl. milyen képminőségbeli kompromisszum egy ilyen VRAM zabáló játékban, ha csak 4 GB ram van, nem 8.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Félig. Abban a videóban az látszik, hogy a kikódolás lassú GeForce-on. De ez például attól is lehet, hogy a teljes részletességre történik a kikódolás, ami nyilván lassabban van meg, mint az alacsonyabb részletességnél. Természetesen amellett, hogy a motor igyekszik jól dönteni nem mindig dönt jól. Nagyon komplex a virtuális textúrázás az ID tech 6-ban, és ez okozhat kellemetlenségeket.
-
Habugi
addikt
Szerintem egyáltalán nem rossz eredmény 8320 & 380 kombóval!
Dolgoztak rajta elég szépen a Futuremarkosok hogy ne jöjjön ki túl nagy kontraszt a két gyártó között DX12 alatt, az erősebb Tesselálás okán eddig is jobban mentek az NV kártyák a 3DMark benchekben de most adtak az érzésnek egy új szintet..
Még Magdi anyus szellemének gondolatai is tesszelálva vannak..
Elvileg ez kedvez a Polarisoknak a régebbi Radeonokkal szemben..Btw.., futottam egyet magam is a legmagasabb játék profillal:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged