Hirdetés
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Bemutatta a Panther Lake-et az Intel
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem hiszed látogass el a HD79xx Tropikba és kérdezz bárkit meg (aki tuningol) hogy megy e neki 1120.MHz(gyári ref 800.MHz+40.%) et a 7950 ese, mert én eddig rengeteg 7950.es eredményt nézem(és magam is teszteltem jó párat, PL a sajátomnak a gyári alapfesze 1,250.v és 925/1250 es órajelek társulnak hozzá gyárilag, csak érdekesség képen az 1150.MHz et alulfeszelve 1,150.v -al tudja, és a gyári alapfeszen pedig 1250.MHz -et megy) és ez a 1120.MHz simán borítékolható a 7950.es kártyák 99,9.% ánál
A kicsit jobb példányok meg 1250-1300 -on is el ketyegnek
Az egy dolog hogy neked az éppen tárgyalt 660Ti van és annak a pártját fogod, de olyanról nem kéne véleményezni amit nem próbáltál
Ha meg ennyire tudatlan vagy 7950 témába akkor legalább nézzél/olvassál utána
BeLucZ, radi8tor1, SzlobiG : hát ezen kicsit vitatkoznék és bátran ki merem jelenteni hogy minimum 4-5.X annyi 79xx et teszteltem saját magam mint az említett kolléga(hiába szakértő és van tisztába a szakmai dolgokkal) láttam én már 30.éves szakmai tapasztalattal rendelkező busz sofőrt is árokba borulni, tehát az lótúrót nem számít szakmailag mennyire ért hozzá, ha gyakorlatban meg volt a kezében 2.db 79xx kártya.
De mondok jobbat mutass olyan kollégát a 79xx tropikba akinek nem megy 1120.MHz et a 7950 ese!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest