- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DroiDMester #47 üzenetére
reality check:
és még ehez jön a GARANTÁLT +40.% tuning,
ki garantálja? ha veszek egy 7950-et, és megáll 1100-nál (vagy lejjebb), akkor kifizeti valaki nekem az árát?
semmi szükség szerintem ezekre a költői túlzásokra, elég egyértelmű, hogy ár / teljesítmény alapján jobbak a 7800 / 7900-asok, mint a GK104 alapú nVidiák. ellenben ha 20%-kal leárazod a 660 Ti-t, akkor ez a különbség megszűnik / megfordul.
-
FaTHI
őstag
válasz
Én nem vitázom veled, nincs mit bizonygatnom.Én amit tapasztaltam azt irom le.
Viszont te egy elvetemült piros párti vagy az tuti. Ja, és van már 70-ezer ér is 660Ti, újonnan,és jó fajta is....
Amúgy láttam már 1600vram használatot és semmi problémát nem vettem észre.
Én azt a karit veszem ami ár/teljesitménybe jó.Lehet legközelebb 7950-et veszek.Ahogy változnak az árak és a teljesitmények úgy viszonyulok a vidkari gyártókhoz. -
Tomix24
addikt
válasz
Neked végülis mi fáj?
Szedjél rá már valamit..
Ehhez a karihoz értelmes CPU kell, nehogy ezen csússzon el, hogy nincs kihajtva... Így átviszem a sogoromhoz a karim(most is ott van) 1250-en futtatom, ennyit bír a karim. Ha máséval villognék, akkor az 1350/1900-al lenne mérve. A cukrom felmegy tőled.2 ilyen karit vettünk, mostanság a CF-el tesztelgetünk, ez is gond?
Még valami. Kölcsön táppal mértünk ami másé(Képzeld nem volt elég a mostani)
Na most, mennyire izgultál fel..
Gond ez is? Nem mindenki olyan gazdag hogy mindene meglegyen. Nálunk összedobjuk amink van
Már nem is érdekel az egész, mérjen mindenki amit akar.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Elég egyszer is elküldeni a hozzászólást.
Már vagy 3x töröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- Zotac RTX 3070 OC 8GB
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest