Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
Szerintem is egy kicsit rákanntattál erre a Discord dologra. Nincs ez elbagatelizálva csak nem értem mit látsz benne mert a Discord egy több éves program és eddig viszonylag hibátlanul működött az új verziójának frissitése után történt 25- 250 Mhz memória Vram órajel esés aamit - ismét kiemelve nem azért hogy elbagatelizáljam- csak kimérni lehetett, észrevenni nem igazán állítólag.[link]
Itt videón a 7000 ről 6800 ra zuhanó Vram freki és hozzá a megoldás [link]
igazából egy alkalmazás profil frissítéssel megoldották, [link]kb ilyen szintű " hiba" volt.
A hiba kijövetele után pár nappal Nvidia kiadott már egy valamilyen szintű megoldást [link] majd után a gyorsan egy profil javítást.
Az Amd driverek hiányát nem Nvidia fanok találmánya, nem ők találták ki hanem AMD kártya tulajdonosok hiányolják és a sajtó. ezt nem rajtuk, rajtunk kellene számon kérned. -
Raymond
titán
válasz
Petykemano
üzenetére
Ez nem szerencse kerdese. Szerintem Kezd azzal hogy lenyugszol egy picit, megnezed mi is az a Cuda P2 State hogy milyen hatasa van milyen orajelekre aztan ha meg van kedved akkor elmondhatod itt hogyan veszi valaki eszre normalis hasznalat mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Elfelejtettem a film címét
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 Flip UN5401QA / 2.8K OLED / Ryzen 7 5800H / Radeon Vega 8 / 16GB RAM / 1TB SSD
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő