Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Félreérted.
Azért emeltem ki így, mivel a "de ebben a tesztben tényleg durva a 980" kijelentés után nem kicsit találtam morbidnak, hogy még gyengébb is a számok alapján minimumban. Igen, tudom, hogy mérési hiba kategória. De ha egálban vannak minimumban, az se változtat a mondanivalóm lényegén. -
Habugi
addikt
El nem tudom képzelni mit nem értettél meg abból a postból annyira, hogy ilyen "dinamikával" reagáltál rá.

Amióta kijöttek a Maxwellek mindenki a nem létező Radeon lemaradásról beszél pusztán csak azért, mert nem kívánták le/vissza butítani a saját technológiájukat azért, hogy kevesebbet fogyasszon.
Nekem speciel úgy hiányoznak a 128/256bites Hawaiiok hogy azt elmondani se tudom..
HSM szerintem csak arra szerette volna felhívni a figyelmet, ahhoz képest hogy időben mennyi telt el a Hawaii és a "nagy" Maxwellek megjelenése között, az a minimum FPS difi lehetne több is a 980 javára, főleg úgy hogy "Radeon lemaradás" van..

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- HP Omen gamer szék Citadel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért emeltem ki így, mivel a "de ebben a tesztben tényleg durva a 980" kijelentés után nem kicsit találtam morbidnak, hogy még gyengébb is a számok alapján minimumban. Igen, tudom, hogy mérési hiba kategória. De ha egálban vannak minimumban, az se változtat a mondanivalóm lényegén.