Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Mint írtam, aki végigjárta a kártyákat, szépen ráimser hol mikor voltak ezek jelen. Főleg az elején. Most lehet rendben vannak a driverek, de a 7950/7970-nél meddig is volt jelen a mikroakadás?
290/X-nél, mindenki hogy fosott az elején milyen memóriával van szerelve. Szar custom hűtések sokasága.
380/X-nél már rendbe tették az idétlen órajel ugrálásokat, ezért durva fps droppokat és lassulásokat?
Fury X kezdeti pumpa? Miért nem az AMD dönti el, kinek a hűtőjét használja? A memóriával kapcsolatban érthetően fogalmaztam. Nem vitatom nagyon sok minden ezekből javítva lett, de az első benyomás sajnos nagyon fontos és az marad meg a felhasználóban. Főleg aki azonnal lecsapott a kártyákra, bízva a nagy ígérgetésekben, amikből semmi nem lett vagy csak részlegesen. Nem érdekel a marketing szöveg és technikai megmagyarázás ebben az esetben. Sokan akik itt AMD haternek, meg nem tudom minek vannak titulálva, azok mind végigpróbálgatták a kártyákat és hittek előre... Majd jöttek a tapasztalatok. Vissza lehet nézni az adott topikokban.
Én kívánom jöjjön végre tőlük ismét egy olyan termék vga fronton, hogy az alap dolgok, köztük a teljesítmény is a felső házban rendben van, akkor a sok extrával csak jól járunk és jó verseny alakul ki ismét. Majd meglátjuk lesznek-e újra kis buktatók...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő