Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Bocsánat, kicsit sokat olvastam ezt az "NV-n szebb az élet" dolgot az elmúlt 1-2 napban, és besokalltam. Igazából ha elégedettebb vagy NV-vel, tökéletesen megértem, hogy eszed ágában sincs váltani. Ugyanígy vagyok én is, eszem ágában sincs váltani AMD-ről, mert nekem is ugyanúgy bevált az AMD, mint neked az NV. Viszont kellemetlen azt olvasni oldalakon keresztül, mikor olyan dolgokkal szidják az AMD karikat és főleg drivereket, ami nem igaz.
(Pl. hogy AMD-n csak szívás van játék helyett, meg hasonlók.)"Ha neked megfelel az AMD semmi gond, sokan beérik a kevesebbel, de örülök neki és használd egészséggel!"
Na, látod, ez veri ki nálam a bizosítékot rendszeresen! Nem értem, miért gondolod azt, hogy az AMD "kevesebb" lenne? Én abszolút nem tapasztalom ezt! Nekem arra van szükségem, hogy a játékaim szépen fussanak, és ezt maximálisan meg is kapom. A driverekkel sincs semmi gondom. Mi kellene még egy VGA-tól, amitől több lehetne?
Nyugodtan fejtsd ki, komolyan érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- Milyen autót vegyek?
- Age of Empires Mobile - Megjelenési dátumot kapott a végső kiadás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(Pl. hogy AMD-n csak szívás van játék helyett, meg hasonlók.)
Nyugodtan fejtsd ki, komolyan érdekel.