- E-book olvasók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorel
senior tag
Hihetetlen a fanatizmusod, de lehet, hogy csak én vagyok már öreg ezekhez. Ami a biztosítékodat illet félreértetted. Azt a kiinduló pontra értettem miszerint a kérdés az volt, hogy megéri a 780Ti?!. Mindenki tudja, hogy erősebb mint a 290x viszont az utóbbi olcsóbb nála, de ez igaz a házon belüli 780 vs 780Ti vagy a 290 vs 290x-re is. Ennek ellenére sokan a "kistestvért" választják, mert "beérik a kevesebbel is."
Visszatérve arra, hogy miben több. Rengeteg kártyám volt itt is ott is,de nem szeretnék senkit untatni ezzel, szóval csak röviden a nem olyan régről. Aki ismer itt tudja, hogy volt 7970 CF-em, majd single 7970-em is. CF első naptól fogva használhatatlan volt. Driver hiba, rengeteg microlag BF3-tól elkezdve mindenhol...Egy kártyával microlagok, illetve random driver összeomlások. Eladtam őket, 1 hétre amíg nem tudtam mit vegyek bekerült a gépbe egy single 7850. Az feltette az i-re a pontot, random BS még sokszor böngésző alatt is. Gar csere, a következőnél már csak pár óránként jelentkezett játékok alatt. Aztán vissza NV-re 670-re esett a választás. Stabil, erős, elégedett voltam vele, aztán jött hozzá a tesója SLI-be. Soha nem gondoltam volna, hogy annyira hibátlanul tud működni egy kétkártyás rendszer, CF után egy álom volt...Szóval nálam továbbra is fontos a megbízhatóság a gondtalan, micralag mentes játékélmény.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- E-book olvasók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest