- Milyen házat vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
mcwolf79 #19499 üzenetére
Ezzel szemben NV oldalon, a Win reinstall a szar driver miatt, nem mukodo portok a kartyakon, nem mukodo VR a kartyaval, bekapcsolt bongeszo hardware gyorsitas miatti szivas honapokig az mind feature es nem bug
Ja meg az async driver, ami jon-jon, csak olyan sokaig tart megirni, hogy inkab kihoztak kozben a Pascalt. -
Laja333
őstag
válasz
Még jó, hogy Geforce-al ilyen nem történik meg.
-
törölt tag
válasz
A szoftveres reszleg bamulatosan osszekapta magat es eleg stabil, jol mukodo csomagokat adtak ki mostanaban. Az atszervezes jot tett neki, biztos van meg mit javitani, de szoftveresen a zold oldalon is vannak hibak. Ha 5 evvel ezelotti hibak alapjan itelnek meg egy termekkategoriat ahol evente jonnek uj termekek es ujjitasok, technologiak az eleg maradi szemlelet lenne
Fury X-el semmilyen szoftveres hibat nem talaltam (nem is kerestem) az elmult fel evben, masnak elofordulhat. Egy eros kartya johetne, szivesen vennek ujra AMD-t
-
cyberkind
félisten
válasz
Igaz jó rég volt, de ezt a jelenséget leírom mert imádtam anno.
Játszottam a Mass Effect 2-vel, amihez akkor se kellett atomerőmű, nálam egy 5970+5870 volt CF-be kötve de még az 5870-et se enné meg az a játék, aztán csak egy résznél de mindig csak annál az egy résznél a CF miatt, még csak 5970-nel is gondolt egyet a gép és lekapcsolt, ha nem veszem ki az 5970-et azóta se játszottam volna ki azt a játékot, ez csak egy a sokból, régi szép Amd-s idők(de azokat a kártyákat imádtam).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő