- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Öngól, mert a böngésző gyorsítást AMD VGA-n is AJÁNLOTT kikapcsolni, mert hajlamos összefosni magát a driver. (tapasztalat 290-en és 390X-en is). Pontosabban NV-n nekem még semmilyen gondot nem okozott, ellentétben az AMD VGA-kkal. MOst és a 970-en is be van kapcsolva, nem csinál semmi galibát. AMD-n ezzel ellentéten gyakran adta a Driver összeomlott és helyreállt hibát.
Nem arról van szó, NV is adhat ki hibázó driver-eket (bár nekem még sem NV, sem pedig NV kártyákon nem kellett WIN-t újraraknom ; bár én AMD-vel DDU-t használtam ,mert ugye az is AJÁNLOTT AMD driver telepítésekor
)
De pl. ez a Zerocore bug mondhatni évekig jelen volt, és nem tudott vele mit kezdeni az AMD.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)