- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
daveoff #11413 üzenetére
Az mondjuk igaz, hogy a másik gépben az 5600k+260X párossal gyorsult Mantle alatt nem is kicsit a Dragon Age: Inquisition (BF4 azon is katasztrófa volt). Viszont ebben szerintem az AMD DX11-es drivere is közre játszott.
Egy jobb procival a DX11-es mód minden tekintetben jobban fut Furyval.Majd a hétvégén berakom a 970-et az 5600k mellé (
) kíváncsi vagyok mennyivel lesz gyorsabb ugyanazzal a procival, de hatékonyabb driverrel.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #11413 üzenetére
Nekem tették bele, mert a Dragon Age-et nem akartam 10 fps-sel játszani, így ment az 40-nel is.
Nehogy azt higgyétek, hogy aki tud venni egy 40-70k-s Radeont az képes venni egy 40-70k-s processzort. A helyzet az, hogy a procira a legtöbb átlagos játékos 100 dollárt költ, hogy több maradjon a GPU-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest