- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez az egész bullshit. Az NV és az AMD rendelkezik keresztlicenc szerződéssel. Még ha le is jár úgyis megújítják. 3D Stacking technikával nem lehet ekkora teljesítményt kihozni. Ha az NV-nek nem lesz Pascalja 2016-ban, akkor az azért lesz, mert zéró tapasztalattal ugrottak neki a HBM2-nek. A Hynix többször is mondta, hogy előbb mindenki a HBM1-et implementálja.
-
Malibutomi
nagyúr
AMD-nek ez a lepes sehogy sem jott ki jol, pont kozel a csikszelessegvaltas, emiatt nem is volt ertelme gondolom egy full uj lineupot kihozni. Viszont ha meg jobbak is a kartyaik DX12 alatt, mire ez tenylegesen kiderul(hetne), es lesznek jatekok addigra mar a tobbseg kivar a valtasra, nem fogjak kidobalni az NV kartyakat hogy valtsanak. Meg az hogy annyival rosszabbak lennenek az NV-k szerintem nem realis jovokep.
-
#Morcosmedve
veterán
- Mind a kettőtöknek van igaza, de mondjuk, ha GTA V - stb. vel akarok játszani, akkor nekem kevés, hogy DX12-es teljesítmény jó.
- Eleve eddig az a tény, hogy egy db pre alpha játékba jól megy nem valami nagy eredmény, kell 6-8 játék, hogy legalább DX12-ben el lehessen mondani, hogy jó. De továbbra is szükséges feltétel, hogy DX12-ön játszál vele, illetve, a next gen kérdés nyitott.
- Én is Fury-t akartam próbálni, de 210k egy Ti G1, nem ref, nem bazári, így elég nehéz eltántorítani, marad a várakozás.
- Marketinges részben h1mpinek teljesen igaza van. -
h1mpi
félisten
-
TTomax
félisten
Hogyne,hisz ki ne szeretne vesztett pici helyzetben lenni.Az AMDnek minden csak nem jó a mostani helyzet...
(#8854) -Solt-
Ne várj nagy csodákat se az Eizotól,se Delltöl.Azokban sem lesz benne a 20dolcsis modul,mert az on board memoriát nem lehet elektonikával megkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Death Stranding Director s Cut
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Legalabbis nagyon ugy nez ki, de tudom, meg varjunk, majd a Pascal...