Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Malibutomi #41562 üzenetére
jah tök szar.
-
válasz
Malibutomi #41546 üzenetére
Amúgy honnan van az hogy gyenge a kihozatal? Már csak azért kérdezem, mert TSMC nel is külön gyártás kapott nv speckó csikszellel és folyamatosan segítettek a kiepiteset.Epp most árulja TSMC. Ugyan ez van most Samsungnal. Tegnap jelent meg cikk róluk mekkora lökés és előrelépés volt nekik most az Ampere gyártás. Szerintem csak szokásos kezdeti kihozatal gondok lehetnek, mint minden valtasnal, ami idővel javulni fog, én nem olvastam mást eddig,hogy rossz lenne.
ez a golden sample teória is a mai világban már nem létező dolog. Hamarosan telel esz YT nem hivatalos tesztekkel, ezt tudja Nv is..
De az biztos, hogy a PH nak külön gyártanak kártyát kézi manufaktúrával -
most sokan ájuldoznak hogy egy csúcs kártya 300 watt fölé megy. Nem rég még középkategóriás kártya is volt olyan ami fölé ment, csak ennyi igazából.
A többivel( is) egyetértek a árazás aggasztóbb,de szerencsére ez egy hobbi, nem kényszerítenek engem hogy megvegyem bármelyiket : -
jah hát igen vannak benne logikai bukfencek a megvalósításban inkább, nem is a történetben.
Úgy gondolom a szállítmány roncsolódás dolgot felálozták a játékmenet " izgalma " érdekében, szándékosan elkerülve erre ezt az egyszerű megoldást és ugyan ezt gondolom a járművekről is, bár azt hozzá kell tennem, hogy PC-n messze kezelhetőbbek amúgy a mozgások és az egész játék. olyanná tűnik, mintha eleve PC-s egér billentyűzet irányításra lett volna megalkotva a mozgás és az egész majd ezt átültették a kontrollerre.
Egyértelműen megértelek a véleményeddel,eszemben sincs meggyőzni, mert tök érthető és megérthető ez a mit írsz.
Mondom, kb mint egy könyv. Ha valakinek nem tetszik, az nem fogja megváltoztatni a véleményét mert neked tetszik és fordítva is igaz ez.
Itt maga a futárkodás és az utazás jelenti azt amit más játékban az ugrabugra és mászás vagy az hogy harcolsz.
Ebben ez a kihívás, hogy csomagot szállítsd egyre nagyobb kihívásokkal , logikai feladatokkal, és az akadályok leküzdésével egy úthálózat és rendszer kiépítésével. Mint ha az életben dolgoznál azért ,hogy elérj a valamit és így haladsz előre a történetben és egyre jobban működik az egész rendszer amit felépítesz a játékban az utak, pihenők a felszerelésed stb.... Egyszerre frusztráló és élvezetes is nekem, tényleg furcsa és tény hogy nem jöhet át sok embernek. Egyszerűen vagy átjön az egész vagy nem. Engem az atmoszféra ragadott meg mindjárt, majd nem is engedett el. -
A történet szenzációs és motiválja az ember hogy végig csinálja, de csak ha érdekli és megfogja...messze nem félkész hanem hangulatjáték inkább. Vagy bejön vagy nem pont ezért zseniális. Kb egy könyvhöz tudnám hasonlítani.Engem az elejétől fogva behúzott, elkapott az atmoszféra, élveztem a küldetéseket a sztori lassú kibontakozását.
Ez valakinek bejön és átjön valakinek nem,de messze nem félkész termék hanem pont nagyon is egész , réf éreztem ennyire kereknek egy játékot a világgal a karakterekkel és a történettel egyben. csak az érti meg akit elkapott a hangulata.nubreed : +1
-
válasz
hokuszpk #41383 üzenetére
Igaz,de ennek idő kell ahogy írja Shing. Én azt gondolom. hogy az igazán abszolút agyonverés és stabli háttér az most jött el, ezt próbálta meg elkerülni Intel és erre próbált megoldást találni a saját gyorsítókkal. Ezzel a húzással AMD időt nyer és olyan teljesítménybeli lehetőséget az M gyorsítókkal IF összeköttetésben a saját CPU val hogy esélytelen ez ellen gurítani Intelnek.Ez egy más dimenzió így és megéri a hosszú távú elköteleződést valamint a váltást.
Az AMD mögött, ha szigorúan a technológiát nézzük már most sem Intel van hanem inkább az ARM alapokon lévő Ampere, aminek ráadásul az új verziója már várható, minden szabványt támogatnak ráadásul ( CCIX, NVLINK, CXL st.. )Mondjuk az is kérdéses, hogy teljesen igaz a hír, ennyire radikális lépésekre szánta el magát Intel a heti átszervezés bejelentése után is?Adored TV nél azért voltak már furcsaságok eddig.
-
válasz
Petykemano #41381 üzenetére
ne már ez komoly?
és újra megismétli magát a történelem.
Ez azért két dolgot nagyon szépen előrevetíthet és bocsánat hogy megint áthajlóan ugyan de nvidia lehetőségekkel gondolkozok.1, Az AMD az IF segítségével saját gyorsítóival és CPU -val így még nagyobb konkurencia lesz az Intelnek, ez már kifejezetten aggályos rájuk és egyébként az egész piacra nézve. Ha ezt meglépi AMD / már pedig meglépi/ akkor igazából konkurenciát a CCIX integrálásáig( ha lesz ilyen és így szinte biztosra vehető, hogy AMD nem fogja erőltetni ) egyik gyártó sem tud megfelelő teljesítményt felállítani a pirosak ellen szerver fronton.
hosszabb távon ez azt jelentheti még ha kicsit futurisztikus is amit leírok :
.- hogy Intel kénytelen lesz megadni az Nvdiának az NV link támogatást , ha nem akarja hogy kigolyózzák.( Így kérdés hogy nvidiának kelleni fog e Intel.támogatása, ha ővék lesz/ lenne az ARM)
- Még is csak kelleni foga piacnak az ARM - Nvidia páros hogy több szereplős maradjon ez a szegmens .
- ezek hosszú távú folyamatok, az elkövetkező pár évben AMD teljese átfordíthatja a szerverpiacot magának mivel kész interfésszel megfelelő gyorsítóval és CPU val rendelkezik a piacon már ennek az évnek a végére. -
Szerintem mindegyik cégnek ez kötelező feladat lesz főleg most, hogy látták hogy a 2.0 milyen eredményre képes, látják benne a rációt,meg sok megtakarított pénzt, mert ergo olcsóbb = gyengébb hardverrel elérhetik ugyan azt mint egy erősebb/ drágább / többet fogyasztóval. Amúgy nem kel annyira ráfeszülnie AMD nek mert PC-n jön / van a Direct ML ami hasonló az elven működik, elérhető mindegyik gyártónak.
Ami érdekes lesz az a Switch/ Tegra megoldás.
-
-
Itt az aprón a régi motoros árusítók akár szívességből is adnának nektek firsdt day el a készletről, lásd pohár és még páran. nagykeres emberek vannak itt tíz+ éve...
nem mellesleg NDA után 1 héttel sem durcizna senki ahelyett hoyg az egész Turing szériát 2 kártya kivételével kihagytátok...
Egy IT oldal vagytok olvasói pénztámogatással is egyedülállóként. -
Azt elhiszem, majd elolvassuk más oldalak tesztjeit az Ampere kártyákról,mert gondolom itt megint csak az egyik oldal lesz letesztelve, first min .
Régóta van verseny, hisz évek óta igyekszik utolérni Nvidia az AMD-t technológiai / gyártási / teljesítménybeli lemaradásban, pl lásd feljebb, mekkora előny ha valami nincs egy gyártónál. -
Ez nem csak tensor hanem az RT egységek is együtt. Ha csak a tensort nézed az 3 % ot visz el az mellé nyugodtan számolhatsz bármilyen vezérlőt, nem nagy tétel. dedikált Raytratcing hardver meg kell az RDNA 2 be is.
"Majd nézd meg az Ampere-nél, hogy mennyire lesz hasznos az RDNA2 ellen."
tudod ezekkel a kijelentésekkel tehetnél néha egy szívességet ,azt érzi az ember. Semmi nem jó amit a zöldek csinálnak neked semmilyen fejlesztés vagy újítás, csak a mit a másik oldal. Nagyon várjuk az RDNA 2-t hogy tapossa le és alázza porrá az nvidiát erre utalsz? kacsintó smiley? ez jön le ezekből a kijelentésekből .. többit inkább még sem írom le felesleges is..
-
-
válasz
GeryFlash #41329 üzenetére
ah nehogy azt hidd hogy ez a probléma, nem az Apple féle dolgokról beszélek.az ARM alapú adatközpontok/ szerverek az AMD Epyc szintjén vannak de legalább is közelebb hozzájuk, mint az Intel, pl az Ampere lassan komolyabb tényezők lesz mint konkurencia ezen a vonalon mint az Intel, az AMD nek.
-
Továbbra is a kötelezően hozott ( 1 évre a konkurencára ) árelőnyön kívül semmi más nem szól az 5700 XT mellett a legtöbb embernek.AZ általad vett kártyát nem venném meg saját magamnak mondjuk 3 évre, maradnék a Nirtonál...
A sima 2070 nagyon jó alternatíva és a két 5700 között helyezkedik el teljesítményben.
Számomra ezek a legyintéses ultimate érv hogy minden humbug , mid a DX 12 ultimate , VRS,meshshaders, Raytracing nagyon meggyőzőek. ( nem)
Ugyan az jön le ebből mikor az AMD fanok ezt csinálták a Vega fogyasztására és azt hangoztatták mindenhol mennyivel modernebb az AMD kártya és hogy nem fog elavulni minta geforce. Most meg fordított helyzetben az nem számít. Fordul a világ és a nézetek. -
180 ért van Gainward triple fan Alzánál is Iponnál is Death Stranding játékkal 160 K ért 2070 ami szépen elvan a kettő navi között. Az árkülönbség van, amit igen egyensúlyoz az RT/VRS/ DX 12 ultimate és a némi általános sebességelőny lehet tapsolni az 5700 Xt teljesítményének a Vega 64 re 3 évre ugyan azon az áron 20 %sebességnövekedéssel, de minek.Egy kutya a két gyártó, amennyivel olcsóbb annyival később jött ki és annyival kevesebbet tud. AMD szerintem még a VRS-t sem fogja engedélyezni a Navi első szériáján .ez olyan átmeneti kártya és generáció ,ahogy kell.
-
válasz
szmörlock007 #41266 üzenetére
hát azért ha azt hallod hogy presztízs akkor éppen a Mercedes az autók között úgy általában nevezhető annak függetlenül a hajtástól.
( Én egy cseppet sem gondolkoznék, ha lenne két hasonló tudású önvezető funkciókkal bíró elektromos autó hasonló paraméterekkel,a két gyártótól, hogy melyiket venném, Szó nélkül a Mercedest.És nem a mostani hír miatt. 5 évig volt céges autóm Mercedes).
Nem ide a topikba vágó téma, de azért keress rá nyugodtan a Teslák minőségére és az ezzel foglalkozó cikkekre úgy általában.Mondjuk az sem rossz mikor egy pár hónapos Tesla 3 elrohad vagy szétesik, elválnak az illesztések, leválik a belső burkolat stb.. Egy nagyon jó marketinggel eladott de az árazása alatti minőségben összerakott termék .( egyébként kb Mercedes árban,de inkább drágábban mennek .egy Mercedes EQC 26-32 misi egy hasonló kategóriás Tesla Model X Long.36-42.. ez mit sem von le abból hogy fejlett és a legjobb elektromos autó jelenleg.)
-
Azért csak szálkát hagyott Musk a zöldek szemében. Itt magyarul a fenti Mercedes cikk. [link] Érdekes visszavágónak tűnik
"Visszatérve a Daimler és az Nvidia együttműködésére, az 1883-ban alpított Mercedes most ismét megújulna, és precedens nélküli lépésre szánta el magát: megosztja saját szellemi tulajdonát egy külső technológiai vállalattal, cserébe pedig hozzáférést szerez az Nvidia processzoraihoz és mérnöki ismereteihez a mesterséges intelligencia területén. Ez 180 fokos fordulatnak számít a hagyományos autógyártó vállalatok hozzáállásában, amennyiben eddig mindent saját erőből próbáltak megoldani, többnyire sikeresen. A Teslával (vagy éppen az Amazonhoz és az Apple-höz hasonló, felmérhetetlenül gazdag techcégekkel) szemben azonban már nekik is szövetségesekre van szükségük."
Ez valóban példátlan. magyarul Nvidia gyárt most célhardvert a Mercedesnek teljes hozzáféréssel a volt partner és elég szarul ellépő Tesla ellen. -
Nvidia behúzta a Mercedest is
[NVIDIA and Mercedes partner to create a next-gen car computer]
-
[Indiana University to Deploy Jetstream 2 Cloud with AMD, Nvidia Technology]
egyre jobban együtt dolgoznak. -
válasz
Crytek #41204 üzenetére
Ő egy retro hardver gyűjtő srác, itt is volt náunk Budapesten. mindenféle régi hardvereket , köztük ezeket a dual GPu-s szörnyeket gyűjtötte be és teszteli /javítja használható állapotba próbálja hozni.
érdemes megnézni Fb. galériáját[link]
A videóban igazából maga a gyűjtemény a lényeg, és a hangjuk.Emlékek jöttek elő nálam is, 3870 volt nekem is, pont ezzel a piros dizájnnal, Sapphire és szinte hasonló repülőgép hanggal. Azt teszteli amúgy hogy ezekből hány lett használható végül még ma is( esetleg javítással) A 3870 x2 nem igazán állta ki az idő próbáját. -
Most olvastam Tom's -on is éppen.
Mondjuk ha minden igaz ez még mindig azt támasztja alá, hogy a HPC szegmensben a legjobb csíkszélt választják, Ampere és Hopper az lesz elméletileg. A Geforce vonalról nincs infó. Mondjuk a nevére is kíváncsi leszek, mert még nem hívták egy névvel l a Tesla és a Geforce vonalas architektúrákat emlékeim szerint.valami olyasmi lenen jó mint a Pascal esetében ahol, a GTX 1030 1050 sasungnál készült az 1060 tól felfele meg a TSMC nél. írják azt is hogy a Samsung 5 nm -re is igényt tart Nvidia.
Beteszem ezt az Nvidia találgatósba is.nem mellesleg megjelent egy finom kis cikk náluk a kártyák fogyasztásáról.
[link]
nem semmi mit hoznak ki 12 nm ből a zöldek. -
Intel azért első részesedésben mert előtte volt 10+ év amikor ők verték agyon a konkurenciát. 2 éve van ez a szitu h és ők azért nem mondhatni hogy a Ryzen középkategóriával versenyeznek mainstream vonalon még most sem,hiába az egekben a fogyasztás, mint volt anno hogy az I5 kb fölötte olt az összes konkurens CPU nak az i7 meg madár távlatban repkedett...
Aztán ha a Ryzen 4000 már lehet meghozza ezt a szituációt ki tudja. Arra már szívesen váltok szerintem. -
Nagy ugrás lesz de biztos szükségük van rá, ha esetleg 3D vagy WoW van a terítéken esetleg egyszerűbb MCM ahhoz is kifizetődőbb lehet a kisebb csíkszél az biztos.
Annyira bizonytalan most minden, hogy komolyan mondom nem tudom egyáltalán milyen lesz a 3000 széria. 8 nm ? 10 nm? 7 nm? Ampere vagy más lesz a neve? -
válasz
Petykemano #41125 üzenetére
Egyetértek nem fogják mainstreambe a legdrágább gyártástechonógiát behozni,de a non EUV nem nevezhető szerintem ma már annak a TSMC nél ,valamint úgy gondolom elég zsíros falat Nvidia ahhoz, hogy csak úgy elengedjek a Samsunghoz őket... Erre szokták azt mondani van az a pénz és meg az is lehet hogy TSMC adott olyan lehetőséget/ ajánlatot a zöldeknek hogy a 7 nm esetleg a Geforce vonalra is bejöhet De szerintem felesleges lenne egyenlőre, ha csak nem tartanak valamelyik konkurenciától vagy az is lehet hogy jól sikerült az érkező navi széria és mégiscsak kell pénzt áldoznia a bőrjakósnak erre...
Igen valószínűleg azt jelenti hogy le kellene mondaniuk feleslegesen haszonról,de az utóbbi 1 évben úgy látom Nvidia felfogása és hozzáállása erősen megváltozott, egyre több minden jön tőlük fejlesztés gyanánt és nyitottabbak lettek szabványok/ támogatások terén, és dolgoznak a jövőjükön...Nem követik el az Intel hibáját.
Én azt gondolom látva az Intel chiplet rendszerét és azt hogy Nvidia is erre tervez a Hopper-rel az a cég aki most ebbe nem lép be az nagyon lemarad.
Elméletileg az MCM egy akkor ugrást hozhat hogy a mostani legerősebb rendszerek is lenullázódhatnak( idézőjelben persze) értelmes skálázódás esetén.
Biztos vagyok benne hogy AMD is kénytelen ezt minél előbb abszolválni és fogják is. Arra kellene rábeszélnie Pepének Lisa-t, hogy ne elsőnek hozzák ki ,mert belebuknak megint abba hogy az ő kárukon tanul a többi szereplő ezt hagyjuk meg Kodurinak és az Intelnek.....Azt gondolom CDNA nem lesz még az,mert Amperevel megy ringbe, CDNA 2 pedig az lesz, mert Hopper ellen csak úgy lesz esélyes szereplő... -
válasz
Petykemano #41121 üzenetére
és ennyit arról ami Cifu és Abu között téma volt, hogy Nvidia mit tud megvenni gyártókapacitásban és csíkszélben ha akar és mi mit ér meg nekik. Kíváncsi leszek nagyon.
Nem tartom kizártnak egy MCM bejelentését hamarosan a zöldeknél 5 nm-n...
mert ne már hogy az áruló Koduri fogja itt a mellét verni a kékeknél. Majd mi megmutatjuk.(ezért szeretem Nvidiát amúgy, ha ez igaz lesz amit írtam. )
-
[Nvidia acquires Cumulus Networks]
Beindultak rendesen.
-
Kissé off de úgy gondolom aktuális...
[Az Nvidia tudósa olcsó, könnyen előállítható lélegeztetőgépet készített]
400 dollárból, 3D nyomtatóval akár kinyomtatható, 5 perc alatt összeszerelhető.Senkinek nem lesz biznisz, maradunk a több százezer-millió forintos masináknál , azokon lehet sápot húzni....
Pároméknál 2 darab lélegeztető gép van az 58 férőhelyes idősek otthonában, mert nincs rá pénz és nem kapnak... -
valószínűleg illetve remélhetőleg az árazás visszafogottabb lesz a kisebb kártyákon.A 3070 elméletileg hozhatja a 2080 Ti-t. Volt már rá példa lást GTX 1070 ami még gyorsabb is volt a 980 Ti nél.
A táblázatban csak a legnagyobb GPu lehet igaz , de az valami Quadro vagy Tesla lesz. valószínűleg erről hallunk majd májusban. -
Jah
. Nem hiszem. Inkább tanulnak az Intel hibájából, nincs tapasztalt mérnök, nincs fejlődés.Ott ugye elküldték őket, nem elcsábítva lettek. Plusz lesz dolguk bőven. MCM, Hopper, plusz megjön 27.-én a Mellanox is aztán kezdődhet a fejlesztés, akár saját CPU meg amit akarnak. Mozgalmas lesz a zöldek elkövetkezendő pár éve, szerintem akarnak egy kis lojalitást venni.
Aztán az is lehet hogy Huawei is benne van -
válasz
Petykemano #41090 üzenetére
Ezt hogy érted ?
-
válasz
Locutus #41065 üzenetére
Azért a Switch erősebb sok szempontból minta Ps3 és arra is kijött Crysis 3. .valószínűleg nem ugyan azt a grafikát kapja amit a PS4 vagy PC, akár egy régebbi Cryengine port is lehet.
Ha csak felújítás nélkül kapná meg az akkori grafikával még úgy is vinnék szerintem . -
Na, hát csak létrejött.
[China Approves Nvidia's Mellanox Deal, Could Help Fight AMD and Intel in Exascale] -
válasz
Petykemano #41062 üzenetére
Kíváncsi leszek.
64 TOPS INT8 ban kb a Tesla V100, igaz ez erre kihegyezett gyorsító. -
Bár nem a topik témája közvetlenül,de azért WTF :
[Huawei will enter the GPU market in 2020 – poaching NVIDIA’s recruit] -
-
-
válasz
gainwardgs #41042 üzenetére
-
válasz
keIdor #41011 üzenetére
A hardver használt piacra gondoltam. Minden konzolgeneráció érkezésekor el lett temetve a PC de szerintem nem most lesz az, lesz az hogy a 6 mag limitálja az élvezhető játékot.
Raytracingot nagyon nem ismerjük még az új konzoloknál mire képes,
Szerintem 3 év múlva már megint a Ps5 pro ról és az új xboxról beszélünk újabb 200 K ért. -
De azét sokan nem mérlegelnek reálisan és állandóan azt hallod , hogy egy gamer PC 500 K, Fenét. PC-n manapság már nagyon olcsón össze lehet dobni egy jó kis PC-t akár 1440 P re is kompromisszumokkal.
Lásd a Ryzenek alaplappal 60 ezer forintból még hűtőt is kapsz hozzájuk, mindent elvisznek, vagy a z Intel olcsóbb 6 magosai. Az mellé egy 1660 super, vagy 5600 XT 16 GB ram némi háttértár, Windows is pár ezer forint már.. úgy gondolom 250 K ból össze lehet hozni.
Arról ne is beszéljünk, hogy PC-n azért a használt piac is ott van, itt ugye nincs korlátozás milyen játékot futtatsz milyet nem, egy konzol mellett pedig nagy valószínűséggel tartasz egy laptopot vagy egy kisebb gépet is.
Mondom ezt úgy, hogy mindhárom konzollal és gamer PC vel is rendelkezem. Ami lehet én PC-n játszok végig. -
[Nvidia’s making ray-traced lighting easier for everyone, even AMD]
Minden DXR képes hardverre.
Változnak az idők a zöldek táján, baromi aktívak. -
na hát nem lesz egyszerű, mert a feladatkezelő nem tud rögzíteni még excelben sem időszakra beállítva,ráadásul rövid ideig monitorozza csak , szóval rá kell kötnöm másik monitort és az egyiken futtatnom kell a feladatkezelőt a másikon a játékot és fel kell vennem a két monitor képét OBS -sel. , hogy lássam a pillanatnyi terheléseket is és a max használatot.
Kicsit lehetne okosabb is a Windows verziós ha már beletették. -
akkor mi alapján mondod meg hogy egy játék mennyi Vramot használ jelenleg? van rá opció?
callisto : nem vagyok kíváncsi a személyeskedésre. Nincs utálat, a hitelességet hiányolom.
Az hogy joggal kételkedek valamiben az meg az én dolgom. Észszerű magyarázatot és bizonyítékot várok nem a sírást meg Abu babusgatást.
Sehol senki nem ír erről még nagyobb oldalak sem hogy EVGA precision, GPu-Z vagy MSI Afterburnr nem tudja kiolvasni ( illetve rossz adatokat) tud csak az aktuális memórahazsnálatiot mondjuk a memória vezérlőből.EVGA és MSI sem ma kezdte a VGA gyártást elég hihetetlen, hogy becsapják emberek millióit. Meg elég sok oldal tesztel ezekkel a szoftverekkel, talán joggal kételkedem. -
persze valószínűleg GPU-z az Techpowerup az Afterburnerrel,az EVGA a saját fejlesztés precisionnal a nem tudja kiolvasni hogy éppen mennyi Vramot használ az aktuális alkalmazás és félrevezetik a világot.
Te teljesen másról beszélsz egy fejlesztői környezetről amit nem is értem hogy keversz ide. -
veled sajnos nem fogok vitatkozni erről, de nem igaz amit leírtál a RE2 vel kapcsolatban. mert te ezt leírod nem így van de ezt márt anno megvitattuk. Közben Linustech [link] Computerbase [link] [link] és több nagy oldal utánanézett lemérték még radeon 7 karin is 4 K ban [link] és realizálták a valóságot.10 GB fölé is alig tudták vinni néhol a legnagyobb allokációval. 8 GB Vram több, mint elég a játékhoz full full beállításon 4 K ban..
-
Ott azért erősen meg kellett dolgozniuk a fejlesztőknek azért, hogy megpróbálják bebizonyítani, hogy a radeon 7 kell neked 16 GB rammal.Állítólag már alig tudták szétbombázni a textúrák tömörítését, hogy túllépj a 10 GB.-n nem is sikerült nekik valójában.. MSI aterburner meg az EVGA precision írta ki közben a valós értékeket 6-8 GB max felbontáson ultrán, miközben a játék 11-14 GB-t jelzett. csodálom hogy abból nem lett amúgy balhé...
-
válasz
DaFunk1511 #40976 üzenetére
Szia ! rossz topikban vagy , itt tedd fel a kérdésedet : [Milyen asztali gépet vegyek?]
-
válasz
GodGamer5 #40974 üzenetére
nekem mindenhogyan nagy cuccnak néz ki, a kettő után is ez a Resi, meg ahogy nézem azért ez egy 2080 Ti-n futtatott demó és ahhoz azért ez a 80 FPS azt mutatja,hogy eléggé terheli a GPU-t.
Doomnál inkább az fontos nekem, hogy 144 FPS legyen és hasítso,n lehessen darálni.valahogy soha nem tartottam különösen szépnek inkább menőnek ,stílusosnak,gyorsnak, valami ilyesmi. -
[Resident Evil 3 remake: DX11 vs. DX12]
Jill durván jól néz ki , meg az egész úgy általában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fujifilm X
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest