Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Világos az ábra. Ugyanakkor a teszt elég felszínes. Egy kukkot nem ír pl. milyen feszültségeken tesztelte az egyes kártyákat.
Szóval ez ebben a formában egy fabatkát sem ér.Amiről én beszéltem, azok kitesztelt feszültségű beállítások, 1000-1100Mhz-en, egymással szemben, kimaxolt power limittel, hogy az ne szólhasson bele. Magyarul a praktikus gyakorlatban, hogy mire képesek az egyes csipek.
Szerintem elég egyértelmű, hogy az összes 280X-em gyakorlatilag tökugyanannyit fogyasztott (+/-10W nagyságrendje), míg a régebbi csipesek meg többet.(#6444) daveoff: Hihetetlen, milyen gyorsan felejtessz!
Ez pl. 100% bullshit tegnapról: [link]
Aki sokmindent leír, 0 releváns tapasztalattal, az nem én vagyok. Jössz itt alapfeszekkel, amikor állatira nem alapfeszekről írtam, hanem hogy azonos órajelet lényegesen kisebb fogyasztással hoztak az új csipek.
Amit mellesleg saját szememmel láttam a fogyasztásmérőn, és nem 1-2 kártyánál, hanem lényegesen nagyobb darabszámban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Formula-1
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ez ebben a formában egy fabatkát sem ér.
Ez pl. 100% bullshit tegnapról: