Hirdetés
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nézd, nálam egy szupercsendes házban volt, de rendesen szellőztetve. Lehet, egyeseknek jó esti program azon a nyomorúságos 50Mhz-en rugózni, de nekem jóval egyszerűbb volt ennyit feláldozni, és minden szépen csendben hűvösen tette a dolgát... Egyszerűen túl van ez itt misztifikálva.... De megszoktam már, hogy úgyis én vagyok a hülye, ha valamit nem úgy gondolok, mint a szent többség...

(#6124) imi123: Én sem foglak megdícsérni a GTX980-ért.
Béke. 
(#6125) Szaby59:Hivatalos AMD dia a 295X2 eseére: 500W TDP [link]. És ugyanezen diasor marketinganyagában külön kiemelték, hogy nem csökkentették az elérhető TDP keretet a 290X-hez képest. A többi csak matek, hiába próbálsz mindenhonnan belémkötni.

Nekem 3 ventis volt, de hiába a 3 venti, ha a drága Gigabyte "elfelejtette", hogy borda is kéne alá, ami leadhatja a hőt.

(#6127) asdxv: Kicsit jobb szellőzésű házban tuning nélkül jól bírta. De a leghangosabb "aftermarket" megoldás volt minden teszt szerint, de a -20mv és -50Mhz még így is kezesbáránnyá tette.

(#6128) gbors: Azt azért ne felejtsd el, hogy az AMD-nek van egy hatalmas adu-ásza az Nv-vel szemben, ami nem más, mint az X86 licensz.

Ha tényleg az ilyen 250W-os APU-szörnyek felé indul a fejlődés az Intel révén, ott csak az AMD fogja tudni felvenni a harcot velük.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Napelem
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GTX 1050 Ti Windforce OC 4GB
- ZOTAC 4080 SUPER AMP EXTREME AIRO 16GB - BestByte garancia 2027.11.08 - BESZÁMÍTOK
- nVidia Quadro P4000 videokártya Akció!
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Béke.