Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Busterftw
üzenetére
Akkor megint befejeztük a vitát, mert szerintem meg nem irreleváns
Csomó példát láttam már arra, hogy kiváló szakmai YouTube csatonák nézettsége relatíve alacsony. Annyira próbálod a világot leegyszerűsíteni 1-2 változóra, hogy az félelmetes. Mintha nem lenne tapasztalatod az élettel kapcsolatban. A világban történő dolgokat 1000 féle dolog befolyásolja, nagyon sokszor a szerencse.#50930 Busterftw:
Reménykedtem, de sajnos nem vagy hajlandó változni
Ezer ember megy veled szemben, itt a PH-n is, de te folyamatosan hajtod a magadét és nem veszed észre magad, hogy már rég elvesztetted a vitát. További vidám életet!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- Gainward GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 V2 OC LHR videókártya eladó
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csomó példát láttam már arra, hogy kiváló szakmai YouTube csatonák nézettsége relatíve alacsony. Annyira próbálod a világot leegyszerűsíteni 1-2 változóra, hogy az félelmetes. Mintha nem lenne tapasztalatod az élettel kapcsolatban. A világban történő dolgokat 1000 féle dolog befolyásolja, nagyon sokszor a szerencse.
Ezer ember megy veled szemben, itt a PH-n is, de te folyamatosan hajtod a magadét és nem veszed észre magad, hogy már rég elvesztetted a vitát. További vidám életet!