Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Ok, bár most itt játékokról van szó és közben nem szoktunk renderelni a háttérben vagy hasonlókat csinálni
Én még 22GB-nál több memória használatot nem láttam a 32GB RAM-ommal, gyári Windows 11-gyel. Simán belefér 1-2 repülő szimulátoron kívül minden ebbe a mennyiségbe bloat-tal együtt és még marad is szabad hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én még 22GB-nál több memória használatot nem láttam a 32GB RAM-ommal, gyári Windows 11-gyel. Simán belefér 1-2 repülő szimulátoron kívül minden ebbe a mennyiségbe bloat-tal együtt és még marad is szabad hely.