- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Projektor topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- Egérpad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ja. illetve igazabol meg mindig olcsobb volt, teljesitmenyben meg a 980 elonye surroundra mar majdnem elolvad.
probalom ugy nezni a dolgot, hogy anno amikor a leghutesem epitettem igazabol egy automata rendszert akartam. namost a leghutesem 2009ben allt ossze, 2011ben kapott egy utolso upgradet (SFlexek), azota gyakorlatilag nem nyultam hozza oszig amikor vizre valtottam, de a ventikhez ott sem nyultam. ezalatt az hatodik GPU alrendszerem es a harmadik konfigom van ahogy szamolom (jujj).
most megkapom az automa, szenzorvezerelt infrastrukturat es hiaba lesz eleg komplex a rendszer, probalom ugy kialakitani, hogy ne nagyon kelljen hozzanyulni. ez az elmélet.
Habugi: picit dragabb lesz levizezve a kartya mint a VaporX, de nem sokkal. LGT is majdnem Vapor arban megy. plusz neztem elotte tesztet guru3dn hokamraval, ott meg okenak tunt a hutes es a kartya.
Trixen a ventik nem szeretik a meleget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 10
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 3060 12GB OC Edition
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest