Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ja. illetve igazabol meg mindig olcsobb volt, teljesitmenyben meg a 980 elonye surroundra mar majdnem elolvad.
probalom ugy nezni a dolgot, hogy anno amikor a leghutesem epitettem igazabol egy automata rendszert akartam. namost a leghutesem 2009ben allt ossze, 2011ben kapott egy utolso upgradet (SFlexek), azota gyakorlatilag nem nyultam hozza oszig amikor vizre valtottam, de a ventikhez ott sem nyultam. ezalatt az hatodik GPU alrendszerem es a harmadik konfigom van ahogy szamolom (jujj).
most megkapom az automa, szenzorvezerelt infrastrukturat es hiaba lesz eleg komplex a rendszer, probalom ugy kialakitani, hogy ne nagyon kelljen hozzanyulni. ez az elmélet.
Habugi: picit dragabb lesz levizezve a kartya mint a VaporX, de nem sokkal. LGT is majdnem Vapor arban megy. plusz neztem elotte tesztet guru3dn hokamraval, ott meg okenak tunt a hutes es a kartya.
Trixen a ventik nem szeretik a meleget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs