Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
keIdor #40243 üzenetére
GN videotesztből én annyit szűrtem le a megjelenés napi verzióból, mint olyasvalaki aki 390X-ről váltott 1080Ti-re, miszerint ebben "valamiért" nincs meg a 2X.
Erről annyit kell tudni, hogy eddig minden cím amit játszottam 2-3X volt, mindegy volt az API.
No innentől pedig mindenki gondolhat arra amire jólesik..
A magam részéről maradok a számomra nyilvánvalónál, miszerint ha egy az NV-hez hasonlatos profitorientált cég lennék a piacon, aki az aktuális gennel kezdené el megpróbálni letolni az emberek torkán az 1K $-os nonTitan VGA-kat (több kevesebb sikerrel aka 2080Ti), akkor nagyjából én is így csinálnám.Kellett már nekik nagyon egy látszólag ennyire VGA igényes saját cím, szerintem ez a game remek választás, november eleji release-el pláne.
Jövőre jön valami új, kell a raktár söprés mert a 2080Ti aztán nem egy népkártya az ára miatt, még a durvább NV "fanok" többsége is meghúzta a határt miatta h eddig és ne tovább.Nem kell itt egyébként Pascal lassításra gondolni, bőven elég annyi hogy a rájuk szánt optimalizációra/ba (játék & driver) hasamra ütök ~harmad annyi időt és pénzt raktak.
Egyszerű és a maga nemében nagyszerű, nem?Aki eddig elvolt a 1080Ti-vel nagyjából minden eddigi címben 1440p mellett, az most karácsonyra megkapta az útmutatást mire van szüksége egy ezresért, hogy aztán jövőre..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Plazma TV topic
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest