- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- VR topik
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
Én már nem vagyok olyan jó véleményen a Tahitiről, közel 10 év után ez volt az első Ati/Amd kártyám és röpke 2 hónap alatt alaposan összeismerkedtem vele. Hibák tömkelege aminek nagy részük igazából a gyártó sara, de akkor is az ilyen hibák nem igazán jelentkeznek NV oldalon: nem bírja a gyári OC-t, a NYÁK hajlamos meghajlani és a többi... Lehet rosszul gondolom, de szerintem az NV a gyártók felé jóval komolyabb szabályokat fektet le, mint az AMD. Ami pedig már az AMD sara. A DX9-es játékok... valami borzasztó gyengén fut egy két játék és a micro lag is előszeretettel jön elő bennük. Viszont nem csak rossz oldala van a kártyának, a DX11-es játékok eszetlen sebességgel futnak rajta és jelenleg az AMD ráállt a driverek tökéletesítésére, ami már most hozott egy generációs különbséget, hatalmas tuningpotenciál(7950ből 7970GHZ alacsonyabb fogyasztással) és a megkérdőjelezhetetlen előnye az árversenyben.
Ha esetleg újra tudnám élni a vásárlás napját, biztosan újra az AMD mellett tenném le a voksomat, csak most Sapphire kártya lenne a gépben a Gigabyte helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mozilla Firefox
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- BestBuy topik
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- DOBOZOS! MSI GTX 1660 Ti GAMING X (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 TURBO - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest