Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- E-book olvasók
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
Én már nem vagyok olyan jó véleményen a Tahitiről, közel 10 év után ez volt az első Ati/Amd kártyám és röpke 2 hónap alatt alaposan összeismerkedtem vele. Hibák tömkelege aminek nagy részük igazából a gyártó sara, de akkor is az ilyen hibák nem igazán jelentkeznek NV oldalon: nem bírja a gyári OC-t, a NYÁK hajlamos meghajlani és a többi... Lehet rosszul gondolom, de szerintem az NV a gyártók felé jóval komolyabb szabályokat fektet le, mint az AMD. Ami pedig már az AMD sara. A DX9-es játékok... valami borzasztó gyengén fut egy két játék és a micro lag is előszeretettel jön elő bennük. Viszont nem csak rossz oldala van a kártyának, a DX11-es játékok eszetlen sebességgel futnak rajta és jelenleg az AMD ráállt a driverek tökéletesítésére, ami már most hozott egy generációs különbséget, hatalmas tuningpotenciál(7950ből 7970GHZ alacsonyabb fogyasztással) és a megkérdőjelezhetetlen előnye az árversenyben.
Ha esetleg újra tudnám élni a vásárlás napját, biztosan újra az AMD mellett tenném le a voksomat, csak most Sapphire kártya lenne a gépben a Gigabyte helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Automobilista 2
- Energiaital topic
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Fogyjunk le!
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest