Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
Én már nem vagyok olyan jó véleményen a Tahitiről, közel 10 év után ez volt az első Ati/Amd kártyám és röpke 2 hónap alatt alaposan összeismerkedtem vele. Hibák tömkelege aminek nagy részük igazából a gyártó sara, de akkor is az ilyen hibák nem igazán jelentkeznek NV oldalon: nem bírja a gyári OC-t, a NYÁK hajlamos meghajlani és a többi... Lehet rosszul gondolom, de szerintem az NV a gyártók felé jóval komolyabb szabályokat fektet le, mint az AMD. Ami pedig már az AMD sara. A DX9-es játékok... valami borzasztó gyengén fut egy két játék és a micro lag is előszeretettel jön elő bennük. Viszont nem csak rossz oldala van a kártyának, a DX11-es játékok eszetlen sebességgel futnak rajta és jelenleg az AMD ráállt a driverek tökéletesítésére, ami már most hozott egy generációs különbséget, hatalmas tuningpotenciál(7950ből 7970GHZ alacsonyabb fogyasztással) és a megkérdőjelezhetetlen előnye az árversenyben.
Ha esetleg újra tudnám élni a vásárlás napját, biztosan újra az AMD mellett tenném le a voksomat, csak most Sapphire kártya lenne a gépben a Gigabyte helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- MSI GeForce RTX 5070 12G VENTUS 2X OC - 1 év gari
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16G - új, bontatlan, 3 év gari
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest