- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Analóg fényképezés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Mini-ITX
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
Nem bántom én Abu-t, mert elismerem a szaktudását, mert tényleg ott van AMD-ben, meg szakmailag is nagyon ért hozzá, meg tudom hogy ő se tehet be minden játékot a tesztbe, csak én úgy érzem, hogy az adott beállításokon mindig az AMD-nek fekszenek a tesztek!
Ott van pl a dirt vagy a showdown, az annyira AMD-felé billent, hogy hihetetlen, de az AMD nyomására be kell rakni, ott a metro2033, az pl NV-s cím, az a Fermi idején jó volt, de a GCN-nek is marha jól fekszik, vagy a Sniper elite benchmark, ami teljesen GCN-re van optimalizálva, vagy az anno 2070, és ez összesítéskor az AMD felé billenti a mérleg nyelvét, és a legtöbb user csak a grafikont nézi meg a végén!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest