Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
igen, ezeket nagyrészt tudom, ill. a második bekezdésben írtak nem mindegyik effektre igazak. a HBAO+-n és a TXAA-n (ami a legtöbb játékban felbukkan) nem látni ilyen minőségbeli korlátozást, és a HBAO+ sebességre is normális, legalábbis nVidia hardveren. HairWorksot nem láttam még élőben, de elhiszem, hogy nem sikerült jól, eléggé izzadtságszaga volt az egész sztorinak, olyan "én is tudok ilyet csinálni bmeg" jelleggel. ezekből nem szokott sok jó kisülni.
igazából pont az általad leírtak miatt nem értem a hisztit a GameWorks körül. kapsz néhány extra effektet a játékban, amik enélkül nem lennének benne. ha nem tetszenek, vagy túl sok erőforrást zabálnak, akkor egyszerűen nem használod őket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest