Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
igen, ezeket nagyrészt tudom, ill. a második bekezdésben írtak nem mindegyik effektre igazak. a HBAO+-n és a TXAA-n (ami a legtöbb játékban felbukkan) nem látni ilyen minőségbeli korlátozást, és a HBAO+ sebességre is normális, legalábbis nVidia hardveren. HairWorksot nem láttam még élőben, de elhiszem, hogy nem sikerült jól, eléggé izzadtságszaga volt az egész sztorinak, olyan "én is tudok ilyet csinálni bmeg" jelleggel. ezekből nem szokott sok jó kisülni.
igazából pont az általad leírtak miatt nem értem a hisztit a GameWorks körül. kapsz néhány extra effektet a játékban, amik enélkül nem lennének benne. ha nem tetszenek, vagy túl sok erőforrást zabálnak, akkor egyszerűen nem használod őket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest