Hirdetés
- Nem lesz tükör a Gigabyte 240 Hz-es WOLED panellel szerelt monitorából
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Szerintem egy online lövöldözős játéknál, aminek fő profilja a multi csapatjáték, elfogadhatatlan, ha az egyik usernek működik, míg a másiknak nem.
Ha mindenkinek szar és fagyogat, meg eldobál, az nem gáz, de ha ez VgA függővé válik, az annál inkább. De ez csak az én véleményem, elfogadom, ha mellébeszélésnek tartod, pedig nem annak szántam. Nem vagyok az a típus, aki könnyen benyalja a marketingdumát. 
1 hónap csúszás akkor. Tekintetbe véve a mantle-t használó progik csúszását, nem tartom vészesnek. Majd arra leszek kíváncsi, mennyire fog jól működni az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Robotporszívók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem lesz tükör a Gigabyte 240 Hz-es WOLED panellel szerelt monitorából
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha mindenkinek szar és fagyogat, meg eldobál, az nem gáz, de ha ez VgA függővé válik, az annál inkább. De ez csak az én véleményem, elfogadom, ha mellébeszélésnek tartod, pedig nem annak szántam. Nem vagyok az a típus, aki könnyen benyalja a marketingdumát.