Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Szerintem egy online lövöldözős játéknál, aminek fő profilja a multi csapatjáték, elfogadhatatlan, ha az egyik usernek működik, míg a másiknak nem.
Ha mindenkinek szar és fagyogat, meg eldobál, az nem gáz, de ha ez VgA függővé válik, az annál inkább. De ez csak az én véleményem, elfogadom, ha mellébeszélésnek tartod, pedig nem annak szántam. Nem vagyok az a típus, aki könnyen benyalja a marketingdumát. 
1 hónap csúszás akkor. Tekintetbe véve a mantle-t használó progik csúszását, nem tartom vészesnek. Majd arra leszek kíváncsi, mennyire fog jól működni az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone 13 128Gb akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha mindenkinek szar és fagyogat, meg eldobál, az nem gáz, de ha ez VgA függővé válik, az annál inkább. De ez csak az én véleményem, elfogadom, ha mellébeszélésnek tartod, pedig nem annak szántam. Nem vagyok az a típus, aki könnyen benyalja a marketingdumát.