- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- RAM topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Szerintem egy online lövöldözős játéknál, aminek fő profilja a multi csapatjáték, elfogadhatatlan, ha az egyik usernek működik, míg a másiknak nem.
Ha mindenkinek szar és fagyogat, meg eldobál, az nem gáz, de ha ez VgA függővé válik, az annál inkább. De ez csak az én véleményem, elfogadom, ha mellébeszélésnek tartod, pedig nem annak szántam. Nem vagyok az a típus, aki könnyen benyalja a marketingdumát. 
1 hónap csúszás akkor. Tekintetbe véve a mantle-t használó progik csúszását, nem tartom vészesnek. Majd arra leszek kíváncsi, mennyire fog jól működni az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Mikrotik routerek
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha mindenkinek szar és fagyogat, meg eldobál, az nem gáz, de ha ez VgA függővé válik, az annál inkább. De ez csak az én véleményem, elfogadom, ha mellébeszélésnek tartod, pedig nem annak szántam. Nem vagyok az a típus, aki könnyen benyalja a marketingdumát.