Hirdetés
- Léghűtés topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogarimre
csendes tag
válasz
Walter_White #209 üzenetére
Visszavittem, 1 hónapot mondtak a bevizsgálásra. Kicsit mérges lettem és hazafelé vettem egy MSI lapot. Az sem indul,
vagyis indul (ventik pörögnek) de semmi, se kép se hang. Msi ledek azt mondják hol a cpu hol a ram hibás. Mindkét lapnál fent van a listán a ram,hogy megy vele. Mondjuk quad módba sehol nem írták ,hogy jó lenne de mindegy is mert 1db al sem indul
. Ram típusa TeamGroup TED416G2400C16. Indításnál először a cpu led világít majd az elalszik és a ram led kezd el világítani. Itt is megcsináltam a qflash bios frissítést mert az msi is azt írta. Teljes tanácstalanság van. Lassan már 2 konfigom lesz ami nem működik
. Egyenlőre feladom a küzdést mert csak az időmet veszi el a meló meg nem halad. Mondjuk ötletem sincs most mit csináljak mert megint ramot venni már nincs kedvem. Aztán majd azzal sem megy.Sajnos nincs az ismerőseim között senkinek DDR4 es ramja tesztelgetni.Maradt a cpu meg a ram , valamelyik nem akar működni. Valahogy nekem nem akar összejönni ez az AMD konfiguráció
. Azt hiszem megy vissza minden a boltba így vagy úgy és maradok Intel vonalon.Még alszok rá .
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest