Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogarimre
csendes tag
válasz
Walter_White
üzenetére
Visszavittem, 1 hónapot mondtak a bevizsgálásra. Kicsit mérges lettem és hazafelé vettem egy MSI lapot. Az sem indul,
vagyis indul (ventik pörögnek) de semmi, se kép se hang. Msi ledek azt mondják hol a cpu hol a ram hibás. Mindkét lapnál fent van a listán a ram,hogy megy vele. Mondjuk quad módba sehol nem írták ,hogy jó lenne de mindegy is mert 1db al sem indul
. Ram típusa TeamGroup TED416G2400C16. Indításnál először a cpu led világít majd az elalszik és a ram led kezd el világítani. Itt is megcsináltam a qflash bios frissítést mert az msi is azt írta. Teljes tanácstalanság van. Lassan már 2 konfigom lesz ami nem működik
. Egyenlőre feladom a küzdést mert csak az időmet veszi el a meló meg nem halad. Mondjuk ötletem sincs most mit csináljak mert megint ramot venni már nincs kedvem. Aztán majd azzal sem megy.Sajnos nincs az ismerőseim között senkinek DDR4 es ramja tesztelgetni.Maradt a cpu meg a ram , valamelyik nem akar működni. Valahogy nekem nem akar összejönni ez az AMD konfiguráció
. Azt hiszem megy vissza minden a boltba így vagy úgy és maradok Intel vonalon.Még alszok rá .
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vagyis indul (ventik pörögnek) de semmi, se kép se hang. Msi ledek azt mondják hol a cpu hol a ram hibás. Mindkét lapnál fent van a listán a ram,hogy megy vele. Mondjuk quad módba sehol nem írták ,hogy jó lenne de mindegy is mert 1db al sem indul
. Egyenlőre feladom a küzdést mert csak az időmet veszi el a meló meg nem halad. Mondjuk ötletem sincs most mit csináljak mert megint ramot venni már nincs kedvem. Aztán majd azzal sem megy.Sajnos nincs az ismerőseim között senkinek DDR4 es ramja tesztelgetni.Maradt a cpu meg a ram , valamelyik nem akar működni. Valahogy nekem nem akar összejönni ez az AMD konfiguráció