- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Köszönöm, szuper. Itt a legolcsóbb piros akkor már dual rankos? És akkor így gyorsabb leszek, mint a sinlge rankos B-Die-al? Vagy a többi időzítés miatt nem leszek gyorsabb, csak több lesz a memória? Egyszerűsítve a kérdést: mennyire biztos, hogy jobban járok ezzel mondjuk másfél-két éves használatra tervezve?
FreaK: ezek egyike sem B-Die, azok, ahol még lehet kapni egyáltalán kb dupla ennyibe kerülnek. Az imént végigkattintgattam mind a 71 2x16gb-os, dual rankos B-Die-t a finder szerint.
-
zitrone88
aktív tag
Tudnál kérlek egy linket küldeni, vagy típusszámot mondani? Én ezt lehetetlennek tartottam, de igen jól hangzik, én 3800mhz-en, cl16-tal már boldog lennék vele. Mennyi a még egészséges feszültség a ramnak hosszú távon?
Köszi előre is a típust, és akkor Chasernek is köszönöm a tippet. Nekem ez nem volt világos, hogy az ilyen magaslatokban tud operálni normális időzítés mellett... -
zitrone88
aktív tag
Én mindezt tudom, biztos rosszul fogalmaztam valahol. (Mármint azt nem tudtam, hogy 2x16 alatt egyáltalán nem létezik dr, de minden mást igen). De én tesztek alapján azt olvastam ki, hogy egy sr rampár 3800mhz-en 1900mhz-es fabrickal, cl16-on kb annyit megy, ha nem többet egy dr 3200-nál, VAGY 4 modul 3200-nál. Utóbbit írtam, de pont azért, mert tudtam, hogy az megfeleltethető 2 modullal, amik dr-osak. Amikor ezt írtam, őszintén nem gondoltam 32gb-ra, mert abból egy dual rankos, minőségi cucc nekem már a "nem éri meg" kategória volt, 4 modult 3200mhz-el, vagy alacsony fabric clockkal nem akartam. És a kérdező is 2x8gb-ról beszélt. Azt mondod, hogy az a 3200mhz-es crucial, aminek cl16 az időzítése, menne 4000mhz-en cl14-es időzítéssel? Mert akkor már adom is el a B-die-t.
-
Chaser
legenda
persze, nem egy a kettő
nv-nek már megvolt a válasza, azért csináltak nagy bohócot magukból
intelnek jelenleg semmilyen válasza nincs, csak vergődik
szóval sztem sokkal elegánsabban megoldhatta volna ezt az amd
az meg hogy régebbi konzoloknál mi volt egy dolog, sok víz lefolyt, gp sokakat átcsábít - az egyéni, hogy sztem borzasztó randa a ps5, sx pedig szép letisztult itx hasáb design, olyan mint a légtisztítóm kicsiben ( : és biztos hogy szuper halk, ps4-ről azt hallottam porszívó, ps5-öt nem néztem -
személy szerint nem akartam 5xxx-et venni most, de el is ment volna tőle a kedvem az biztos
rdna2-re is úgy készülök, ha lesz gyóóóóóóóó, ha nem lesz az is gyóóóóóó' -
FingR86
őstag
lehetne egy olyan kérésem, hogy ezeket a legfontosabb, szinte napi szinten használt, emlegetett rövidítéseket leírná valaki egy helyre mi mit jelent ? mire van kitalálva.
főleg azokra gondolok amik zen timings-ben vannak. vddp, vddg, GDM meg a többi is jöhetne sorban kinek mi jut eszébe és fontosnak tartja. -
Mumee
őstag
Alig 2 hete járt nálam 6x 32GB Crucial Ballistix 3600mhz kit (2fehér,1fekete,3piros).
Ebből egy se volt DR.
(3 ismerőnek akartam segíteni, én is úgy voltam vele, hogy lesz belőle DR, de végül 32GB Crucial Ballistix 3200mhz kit lett mind3-nak azok mind DR-ek voltak elsőre)Régebben biztos, hogy volt köztük DR, mivel ismerek is olyat, akinek az van, de amennyire utána olvastam, valamikor július környéke óta ezek SR kitek lettek.
#29046 fudi2002 : SOC 1,2V lehet 24/7, fölötte nem ajánlott. Viszont nagyon ritka, hogy szükséges olyan mértékű SOC. Leggyakrabban az alap 1,1V mindenre IS elég.
(Kivétel a 3000-es szériás procik esetén az 1900mhz FCLK, ahol van ahova kell az 1,15V VDDG és amiatt kell 1,2V SOC is ugye) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Chaser
legenda
akkor kell 5xxx-re váltani játéknál ha számít a +10fps ( :
mint ahogy eddig ez volt az ellenérv 3xxx ellen, amiért sz@r volt a 3xx
lassan tesztek, kiderül mit virít az 5600x, de esélyesen min és átlag fps-eket is megdobja 3600-hoz képest
addig in hogy on legyen
ryzen 3100@4,2g-rtx 3070 default/forza 1440p_manual max
- belehúztam az egérrel, mert két percre voolt állítva a monitor kikapcsolása, de a hülye win akkor is kikapcsolja ha fut valami, ezért nyivákol az alján - -
MZsoltee
veterán
A 10%-ot én nem veszem észre szabad szemmel. Ahova az egyik kevés, oda a másik sem elég.(Nekem ez az azonos szint játékoknál.)
Szóval ezért plusz pénz adni nem nagyon éri meg. Főleg nem 30-50%-ot. Lehet én vagyok fillérb@aszó. A 43k-s 2700 után gondolkodom váltáson. De egyelőre az 5000-es széria nem az én CPU-m lesz ahogy nézem. 3700X lenne jó talán 60kért max, de erre nincs sok esély.
Ami baj van ahogy látom a 10400-el, hogy B460-as lapban csak 2666mhz-en mehet a ram és az visszafogja. A Z490-es lap meg drága.
-
MZsoltee
veterán
Mit jelent a környékén sincs? Százalékban, játék vagy átlag felhasználás mellet, nem render, nem adatbázis stb. Játékban meg nem 3090/3080 mellett, hanem max egy 2080 super, ami mondjuk egy 3060Ti lesz majd. Arra akarok kilyukadni, hogy az átlag felhasználónak miért lesz érelme ezt (5600 vagy 5600X) venni a budget 10400F helyett egy középkategóriás vga (5700XT/2080/3060Ti/6700?) mellé.
-
Alpi.
addikt
Legalább láttam már valakit örülni 3600 18-20-20 -nak !
Csak hülyülök ! Samu C, nem igazán megy 3600 fölött. Legalábbis ha jól rémlik ott akadtak el eddig mind a ketten, akiket ismertem és tesztelt C-die-t.. Nem a leg élesebb kés a fiókban, azt hiszem ennél nem tudom szebben mondani, amit eddig láttam.
Pont az előző 1 vs. 2 oldalas Micron stickekre, hogy sok esetben az egy újabb ic-re változott, fele annyi ic-vel, így Sr 16Gb-os stick-et "okozva", viszont az nem E-die, de Motyi már leírta, pont ezt szerettem volna egészen Recska "Azert annyira nem szar" kijelentéséig !
Szerencsére sem a tévedés Taiphoon oldaláról, sem maga az ic, másik típusúra cserélése nem akkora gond most. Ha rev E-t kerestünk, mert ugye, tudjátok, akár, picit, vagy kevesebbet, de inkább azért mégiscsak az órajel fölé is mehet xmp-nek. -
jokeph
nagyúr
Tudom, nem is azért linkeltem be.
Csak a szervezése érdekelne (full hűtőbordás, nem akarom szétszedni, meg az nem is perdöntő hogy 1 vagy 2 oldalon vannak a ram chipek - szereti az aktív hűtést, piszok jól melegszik anélkül - hwinfo64 szenzorok alapján hűtetlenül 65-70 fokra is felmennek, hűtve max 52 fok volt eddig terhelve).
A DDR4-es Patriot a következő linkben, akkor az most SR vagy DR ? -
fanti
addikt
Na, kedves barátom, hát nem is tudom hogy mit mondjak neked?
Köszönöm szépen? Profi vagy? Hála néked Mester?
Talán mindhármat egyszerre!!!Örömmel jelentem, hogy sikerült beállítani és stabilizálni a 3600MHz-et!
"3600nak még egész könnyen mennie kell 18-20-20-20-40"
Basszus...na ez a profizmus! Belököd ide nekem csípőből, és én beállítom és megy! Mit megy, szalad!Tesztelve 1 óra legújabb Prime95 blend teszttel, és Y-cruncher-el 0, 1, 9 - es beállítással.
És totál stabil!!!
Ugye a processzor (3100-as Ryzen) meg allcore 4.3GHz-en sertepertél.Úgyhogy ez a két 32GB-os Aegis kitt 72 ezerbe került kiszállítással együtt, és hát...annyit bőven megért, pláne így, hogy egy gépben megy együtt a 64GB DDR4-3600-on!!!
Ja, és még egy érdekesség.
Bakker, ez a memória nem igényel plusz feszt...gondoltam, adok neki, az alap 1.35v (ami 1.37-ként manifesztálódik a BIOS-ban) még egy picikét, és feltettem 1.38-ra, ami 1.395-ként manifesztálódott...na egyből instabil is lett Y-cruncher alatt...visszatéve az eredeti 1.35-öt, meg azonnal stabilizálódott, úgyhogy gondolom a C die ennyire nem szereti a kis túlfeszeléseket sem...NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MESTER A SEGÍTSÉGEDET!!!
-
Ezt értem, viszont ezt meg az ár fogja behatárolni, hogy belefér-e az árba vagy sem. Én ebben a témában nem vagyok otthon, de gondolom a dual rank drágább. Illetve ez már annyira mélyre menő dolog, hogy átlag felhasználót nem biztos hogy érdekel, hogy a min fps is akár 10-20fps-el több a 100+os tartományban. Pl sajátomból kiindulva, aki csak singlepayerrel játszik, nem érdekel, amikor full vga limittel játszok, hogy fhd-ban 100-ról beesik 80-ra az fps. És nincs stutteringem így sem.
-
Gyuri27
félisten
16 vs 32? Hagyjuk már.
Alpi.: csak vedd tudomásul hogy amit csinálsz az extrém. Te kb az 1%-ba tartozol. És ami neked alap az még a legtöbb tuningosnak se. Nem hogy az átlagnak. Ezt tartsd észben.
HSM: jaja. Majd elő szedek egy xeont és a krájziszt mint te vagy 100x. Ha az maradhatot itt akkor a ram téma is nyugodtan maradhat. És nem nekem irták már vagy tizen 5 fórumba, hogy add el az amd-t és fáradj át inteles topikba.
-
Gyuri27
félisten
Azért amiről te ti beszéltek az komoly tuning. Nem mindenkinek van meg hozzá a szakértelme, kedve.
Ezért mindig csak az alapból indulj ki. Épp belép a biosba profilt beállitja. Max a fő időzitést, időzitéseket átirja (de nem fogja).
És akkor itt jutunk el oda, hogy 3200 esetén teljesitményt bukik. Már 2xxx-nél is. De 3xxx-nél pláne ha nem a 3600-ot választja.Nekem nem a duma kell. Mert ül valaki és mondja az okosat. Az fasza. Csak egyenlő a 0-val. Legyen 5-10-15 game teszt. Lássuk mennyi az annyi.
-
MPowerPH
félisten
Nem benezte.
Szimplan nem volt meg tapasztalat a 3600 -as kit -el. En megneztem vagy 10 -et, mindegyik SR volt. Es mindegyik az az IC, ami a MAX -okra is kerul, es valszeg lazan mentek volna 5GHz -t. En csak 4600 -ig toltam oket, de azt tudtak C15, rohadt sok fesszel. C16 valszeg kenyelmes lett volna, csak a tRCD es tRP mar nagyon magas ertekeket kert. Szvsz, Intel -hez, foleg Comet -hez, amiben mar jo az IMC, rohadt jo valasztas, mert azok kozul sok kepes 4.8GHz -re is 24/7. Azt meg mar a B-Die sem birja. Es olyan frekinel mar nem kell a DR.
Es igazabol O Comet -hez mondta oket. Csak kozben valtottam Zen -re, es itt mar nem tudnak ervenyesulni a magas frekvenciaval, es a gyenge sub timingokkal.
Aztan pont most bukkant fel a forumon ugyan olyan 3600 -as, de DR. Na bumm, erre ugye nincs magyarazat.
Egyebkent itt a 3200 -as B-Die kittem. Gyuri27, igen, ez gyarilag 3200 -as, de a legjobb bin a szeriaban. Es igen, jobban megy, mint ugyan ebben a szeriaban a 3600 -as. Es DR.
-
MPowerPH
félisten
A hangsuly a dual vs single rankon van. Szvsz ezt probaltam fudi2002 -nek is elmagyarazni. Nem voltak rosszak a 3600 -as Crucialok, Intel -hez. De Zen -hez az O altala is hasznalt 3200 DR kit a nyero. Banom, hogy nem azt vettem egyebkent meg akkor a 3600 -as helyett. Csak tudnam miert akart rabeszelni O is az SR -re, mikor DR -t hasznal, es tudva levo, hogy itt AMD mellett az nagyon nagy elony, nem hozod be semmifele timinggal.
-
Gyuri27
félisten
Out of box. Ezt vakerom. Ha meg mókoljul a 3200-at akkor mókoljuk a 3600-at is. De ugye csak a 3200-at lehet tuningolni, finomhangolni. Ja nem. A népek 90% nem fogja megtenni. A maradék 10-nek meg vagy elesik a dolog a lap ram proci valamelyikén vagy nem. Megérted végre miröl van szó? És nézzél nyugodtan tesztet. Én is néztem cl 14 3000 cl16 3200 játékok alatt nem nyom le egy 3600 cl 19-et se.
-
Gyuri27
félisten
Na most az a másik kérdés.
Nyilván 3200 egy jó érték. Az is igaz, hogy van az a game proci vga kombó ahol a 3600 hoz némi többletet.
És nyilván minden ár kérdése.De megint leirom. Itt nem erről van szó. Hanem hogy pár k spórért 3200-t veszünk és kockáztatunk, matatunk a biosba. Vagy vesszük ami megy gyárilag gyorsabbat és ott egy profilt állitunk csak.
43k-ért van 3600-as 32 giga ram. Most miért vennék ebből is 52k-ért és vagy megy vagy nem 3600-on?
Értem én, hogy mindenkit a crucial szponzorál, de azért ne eröltessük már ennyire. Főleg, hogy anyagilag senki nem vállal felelősséget. És még csak az userhez se mentek el a ramját félnapig finomhangolni. -
MPowerPH
félisten
Igen, kb. erre lehet szamitani a 16 magosnal.
Azert irtam, hogy Zen 3 ellen itt mar nincs fegyver, esetleg ha egy benchet kifejezetten Intelre irnak, es megoldjak, hogy az AMD ne skalazodjon alatta.
Azert nem ertem, amikor arrol beszelnek itt paran, hogy Zen 2 -rol alig van elorelepes, es nem eri meg az uj gen. Szerintem brutalis.
Mar egy 5600X -el is joval elorebb vagy. Es ahhoz kepest alig tortent aremeles. Joval tobbet kapsz, azeert persze tobbet fizetsz. De lehet egy price/perf mutato majd arulkodo lesz.
-
MPowerPH
félisten
Latom. Annyit irtam, hogy nalam alapon is 600 folott hozott(lehet a lap miatt, defaulton is belenyul az energiamenedzsmentbe, es nem korlatozza a TDP -t). Alapon ertsed alapon ugy, hogy az orajel single nem valtozott OC -val sem, csak a memoria lett megrantva.
Ezekbol azert latszik, hogy nem lett olyan rossz a Comet Lake, szvsz hozza a 3900X multi thread eredmenyeket, mig single thread azert eleg nagyot lep. De itt kb. ennyi, ez mar Zen 3 ellen sehol nem lesz eleg.
Szoval ketlem, hogy barmiben is jobb maradhat. Esetleg a Rocket Lake legalabb a single thread alatt megszerezheti a koronat, de az meg messze van. -
MPowerPH
félisten
584 vs. 641,5. Itt csak a memoria sebessege a kulonbseg.
Ennyi pontot nem hoz a memoria.
Raknam raknam, meg mar 5.4 -en lenne a vas legalabb single core, de mar nincs itt, szoval az van, amit 2 het alatt lementegettem magamnak.De mint irtam, en nem a Zen3 eredmenyeket kerdojelezem meg, azok biztos lesznek meg ennel jobbak is, foleg a 16 magossal. Hanem a konkurencianal listazott pontszamok nem adjak ki. Foleg a Comet, mert a Coffee Lake ugy ahogy stimmel.
mod: Passz. Igen, mert reklam. De mar banom, hogy alapon sem mentettem le eredmenyeket. 600 folott volt.
-
MPowerPH
félisten
A nalam lathato 244W sem a bench fogyasztasa, hanem a stressz teszte volt. Ez sem sok Inteles mercevel, tekintve, hogy ez Prime alatt mar 340W korul lett volna.
Nem valoszinu, hogy sok tartalek maradt ezekben a Zen3 procikban. Persze kiderul majd, de nem fogsz veluk 5GHz folott benchelni all core, sot, szerintem all core az 5GHz kozeleben nem lesznek. 5950X multi thread eredmenyein azert az latszik, hogy ott nagyon messze van a proci a single core boost orajeletol. Az 5800X -ek meg szerintem alapbol messze lesznek a buvos 5GHz -tol.Mind1, arra akartam kilyukadni, hogy az Inteles eredmenyek itt santitanak, mert nalam rohadtul nem ezeket hozta. Esn azert a 10700K 5.1GHz -n csak 200MHz -vel volt lassabb, melle ott volt a 4500 -as memoria.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Oké persze, ez érthető, kicsit rosszul is fogalmaztam, sr.
Akkor mondom másképp amire gondoltam.. szerintem simán hozható lehet a B-die eredménye már azonos órajelen, hiába alacsonyabb a trfc.. Persze, ha nagyobb órajelet meg, ami sanszos, akkor már más a helyzet.
Bár, pl. a 32GB-s 3600-as hynix-et elindítottam 4G-n, csak ki tudja mennyi fesz kéne neki, hogy stabil legyen.
-
MPowerPH
félisten
Az lenne a legkevesebb szamomra, nem akarom kidobni az 1TB -s 970Pro -t a PCI-E4.0 miatt. Sot, inkabb vennek melle egy masodikat, es raid 0 -ba raknam. De vannak olyan dolgok, amik fontosabbak. BIOS -ok fejlettsege, OC opciok a lapokon, a tapkor minosege.
Most elnezve az X570 felhozatalt, ennyiert meggondolando. De en az 5950X -re pajazok, megint. -
MPowerPH
félisten
Tudom, pont errol beszelek. Relative, mi mennyiert sok, de teny, az X570 draga azzal a tudassal, amit nyujt. Azert irtam az uj chipsetet. Bar azert annyira nem gaz, btw Aorus Master csak £375. Ez siman jo. Asus lapok vannak tularazva ahhoz kepest, hogy mit tudnak/nem tudnak.
Gyuri27: Neked kellett volna sorba allni akkor, amikor osztogattak. Tanulj meg ekezetek nelkul szoveget ertelmezni. Tudod, mi a suliban igy tanultuk.
Btw, nem vagyok Inteles, meg fanboy sem, Veled ellentetben. Azt veszem, amelyik jobb. -
HSM
félisten
Szerintem pedig nincs igazatok. És ez a stílus sem ide való. Én világosan megmértem, nálam 4 szálas Prime95-el gyári PB(O)-val 18W volt az étvágy magonként (scalar, offset, plusz órajel nélkül is), 4Ghz körül vacakolva, míg allcore fix 4,2Ghz-en szépen beállítva 11W volt magonként. [link] Hogy ez mennyire jó dolog, inkább az olvasóra bízom. Én mindenesetre a takarékosabb és gyorsabb opciót választottam.
Elég idegesítő, hogy állandóan tömegével estek neki azoknak, akiknek nem tetszik az itt agyon dícsért és magasztalt PB(O).
A száraz tények azt mutatják, nem minden feladatra és nem minden processzorral érdemes azt választani.
-
-
FingR86
őstag
nekem úgy rémlik, hogy pont ez az a játék ahol a zen2 is mindig nagyon közel volt az intel értékeihez. ez valami proci zabáló játék - vagy csak jól van megírva és kamatoztatni tudja a magok számát. a többi játékban elért pontok érdekesebbek lennének, mert általában ott volt "nagyobb" különbség ryzen és intel között.
-
-
scream
veterán
Szuper, akkor esélyesen megvárom a próbálgatással azt.
Vajon itt is ki kell kapcsolni a Hyper-V-t (mint Ryzen Master esetében kell) amíg leteszteli az app a dolgait, elmenti és utána megy minden magától vagy hogy oldja meg a feszek/időzítések beállítását/mentését - ezt lehet tudni?
-
Brekkk
senior tag
Én is köszönöm, hogy próbáltál segíteni.
Sajnos nálam megállt a tudomány.
3400-nál mintha egy fal lenne a memóriának. Már 3466-on is BOOTLOOP van bármit csinálok.
Jöhet a CL-Trcdwr-Trcdrd-Trp-Tras-Trc.
Ha csökkenteni tudom az is segít valamennyit.
A Trfc-ből sajnos már nemigen tudok levenni. Alacsonyabb értéken (544) már hibáik a RAMPrime 95 small FFT alatt stabil marad?
-
odorgg
addikt
Nekem sokat segítettél ezzel, mert végre sikerült találnom egy stabil GDM off beállítást 3600-ra!
Most már próbálkozhatok feljebb is, illetve az időzítésekkel is játszhatok, ha nem akar feljebb menni
Közben lecseréltem a 3600X-et egy 3600-ra aprórol, ami a 4,2-őt 1,1V-al tudja, így a melegedési gondok is megoldódtak. 30-40 fok közt el van allcore OC-val, míg a 3600x 50fok fölé is képes volt felmászni terhelés nélkül, igaz annak 1,268V kellett a 4,2Ghz-hez. Mondjuk ez már Conductonaut-tal lett kenve, lehet az is segített rajt.
Az a lényeg most már olyan a konfig, mint amilyet eredetileg szerettem volna. -
Brekkk
senior tag
Én nem bánkódom. Ha a 3400-et tudja akkor már egész jó.
3600 lett volna a cél, de a 3400-től sem megyek a falnak.
Cserébe belehúztam az R5 3600-ba. 4,2 Ghz 1,137 V-on azért kárpótol rendesen
Majd később lecserélem egy eredeti 3600 MHz-esre a ramot és akkor nem kell tuning. -
Brekkk
senior tag
CAD_BUS ClkDrvStr 60-at próbáltam semmi eredménye nem volt.
Az is lehet, hogy rosszat húztam a szilikon lottón.
Gondolom minden széria más és más még azonos típuson belül is.
Több helyen olvastam a neten, hogy Ballistix Lt nem ment 3400 felett.
Vagy el sem indul, vagy intalbil lesz. Esetleg eszement feszt kér.
-
Brekkk
senior tag
Jelenleg így megy a RAM-om.
A tRFC-n lazítottam egy kicsi. Jelenleg a 17 kör Tm5 fut, eddig nem dobott hibát.3600-on próbáltam indítani ma
1,4 V, SOC 1,1V, VDDP 1V, VDDG 1 V
CL20,22,22,44, TRFC 800
Minen náa AUTO beállítás
Ezek igazán laza beállítások, de meg sem nyíikkan. BOOTLOOP.A 3400-at próbálom stabilra tenni hátha.
Crucial ballistix sport LT.
Sajnos több helyen olvastam, hogy 3400 fölé nem tudtak ezzel a RAM-mal menni.
Cserébe viszont nagyon alacsony CL értékekkel tud esetleg üzemelni.
1,5 - 1,6 V kell neki a 3600 hoz, 1,8 V a 3733-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest