Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Legutóbb a HD 7970 esem csinált ilyet, kékhalál hang beakad ... De már napokkal előtte volt, hogy szürke kép lett az egész monitoron WoW közben... ALT F4 után magához tért, és kiírta hogy wattman nem válaszolt stb...
Akkor újrapasztáztam, meg win reinstall... És azóta a videókártya kékhalálozik, amint felrakod neki a drivert. Driver nélkül meg csíkozza a képet... Akkor lett átmenetileg egy Sapphire tri x r9 290, aztán arra rá nem sokra gtx 1070... amit kicsit sajnálok, mert 1080 at akartam... De az r9 290 elvitte az árát. Aztán most összedobok itthon a maradék alkatrészekből még 1 gépet, abban van most az r9 290 aztán eladom egybe gépként a sok alkatrészemet

Szerk.: azt hozzá tenném hogy az egy Dual X OC Sapphire HD 7970 volt... És újra flasheltem mind a két biosát szegénynek, az egyiken a gyáritól 15% al magasabb órajel profilok gyári feszkón. A második álláson pedig közel 35% os OC akkora feszen ami csak kifért neki a csövön.
Noh és 3 évet szolgált így szegény

-
aqwer21
tag
Ugyan ezt produkálja az asus 390 es kártyám. Néha megy hibátlanul hetekig, aztán van hogy egy nap többször is kifagy fekete képpel, hang beragad. 98% ban Youtube videóknál. Windows 8.1 és 10 en is. De sok fórumon írjak hibának. Igazi megoldást nem találtam.(kb 3 hónapja lett újra pasztázva)
-
Cifu
félisten
Hogy hardveres vagy szoftveres probléma, azt egy live (pendrive-ról futó) Linuxxal is ki lehet próbálni, például egy Linux Mint vagy Ubuntu rendszerrel. Ha pendrive-ról megy rendben, 3D alkalmazásokkal is (Linux Mint esetén például az Adminisztráció -> Szoftverkezelő programban feltelepíteni a Tuxrace vagy Openuniverse programot), akkor esélyesen szoftveres problémával áll szemben.
Esetleg lehet, hogy a kártya hűtése terén vannak gondok, hiába "4 éves" a kártya, sajnos néha már 2-3 éves kártyán is elöregszik a paszta, és megéri újrapasztázni. Tehát az is egy lehetőség, hogy szétszedi a kártyát, letakarítja a régi paszta maradványait, újrapasztázza, majd visszarakja a hűtést. Nem olyan nagy ördöngösség, ha nekem sikerült...

De sajnos benne van a pakliban, hogy a kártya meghalt, és sima otthoni felületi kezelésekkel már nem lehet feltámasztani....
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- GAINWARD Phoenix GeForce RTX 3070 8GB
- Gigabyte AMD Radeon RX 9060 XT GAMING OC ICE 16GB(Bontatlan)
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest