Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
kisza25 #36679 üzenetére
sztem ugyanaz az xfx-ünk volt anno ( : jól nézett ki az is, nem sokat volt nálam, eladtam, valami nem tetszett benne az biztos, nem is nagyon emlékszem már rá, akkor "sláger" volt, kb mint most az itx 570-es zafír
én is vakartam a fejem mit vegyek, nagyon néztem azt a triplax-es xfx-et, de amiket olvastam róla inkább passzoltam, talán pulse 580 8gb volt még náluk 65e-ért? de tegnap már nem láttam azt sem
igazából teljesen tökéletes ez a kis kártya most, 580-nal sem lennék sokkal előrébb, ennél legalább tudom h biztosan megy 0,95v-on gyári órajelenmeg ram is pöccre felment alapfeszen 580-éra - és talán nem is lesz vle gond :d -
igazából a doom ami engem nagyon érdekel, 144hz-es monitoron - ha már hülye vagyok akkor legyek nagyon alapon -, de a hw igényét csak ma néztem meg, hát, nem úgy néz ki mintha nem lenne elég hozzá az 570 ( : persze fixen 144-et meg fölötte nem tud, de az 580 sem
átmeneti vga-nak vettem igazából a kicsit, de lehet tovább marad, akárhogy nézem innen érdemi előrelépés 1660ti minimum - vagy a 1660 super ami pár nap múlva debütál -, amd-től az 5700 - mondjuk tisztavicces' lenne az 570-et 5700-ra cserélni majd ( : - az még viccesebb h elvileg kb ugyanannyit fogyaszt
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest