Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz kisza25 #36679 üzenetére

sztem ugyanaz az xfx-ünk volt anno ( : jól nézett ki az is, nem sokat volt nálam, eladtam, valami nem tetszett benne az biztos, nem is nagyon emlékszem már rá, akkor "sláger" volt, kb mint most az itx 570-es zafír
    én is vakartam a fejem mit vegyek, nagyon néztem azt a triplax-es xfx-et, de amiket olvastam róla inkább passzoltam, talán pulse 580 8gb volt még náluk 65e-ért? de tegnap már nem láttam azt sem
    igazából teljesen tökéletes ez a kis kártya most, 580-nal sem lennék sokkal előrébb, ennél legalább tudom h biztosan megy 0,95v-on gyári órajelen :) meg ram is pöccre felment alapfeszen 580-éra - és talán nem is lesz vle gond :d -
    igazából a doom ami engem nagyon érdekel, 144hz-es monitoron - ha már hülye vagyok akkor legyek nagyon alapon -, de a hw igényét csak ma néztem meg, hát, nem úgy néz ki mintha nem lenne elég hozzá az 570 ( : persze fixen 144-et meg fölötte nem tud, de az 580 sem
    átmeneti vga-nak vettem igazából a kicsit, de lehet tovább marad, akárhogy nézem innen érdemi előrelépés 1660ti minimum - vagy a 1660 super ami pár nap múlva debütál -, amd-től az 5700 - mondjuk tisztavicces' lenne az 570-et 5700-ra cserélni majd ( : - az még viccesebb h elvileg kb ugyanannyit fogyaszt

Új hozzászólás Aktív témák