Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
törölt tag
Saját venti profilt kell létrehoznod a Sapphire TriXX vagy az MSI Afterburner programban. Beszéltünk eleget a hőmérsékletekről és a hűtésről. A te döntésed, hogy elfogadod ezeket a hőmérsékleti értékeket igy vagy változtatni szeretnél rajta. Az órajelek pedig a hardveres gyorsitásra utalnak böngészés közben, mert 400-500MHz-es a GPU és a VRAM órajele pedig maximumra emelkedik. Emlitettem már minap, hogy az Nvidia videókártyák takarékosabban müködnek videólejátszás és hardveresen gyorsitott üzemmódok közben. Nem gond annyira, mert 33% venti fordulat környékén majd jónak találod a hőmérsékletét és játékokban pedig 45-50% is megteszi majd, hogy 70 fok fölé ne melegedjen a 380-as videókártyád. Néhányan jobb hűtésű házat ajánlottak nekem is, pedig a CM K350 házam négy ventivel van átszellőztetve (plusz a CPU és VGA ventilátorjai). Most azért néhány napja a saját ventiprofilozással megnyugodtam már én is.
-
törölt tag
A videómemória használatod is erre utal, hogy ment egy böngésző a háttérben, még ha nem is figyeltél fel rá. A hardveres gyorsitás a böngészés közben is aktiválodik. Semmi baja a videókártyának és egy kis ventiprofilt adsz neki, akkor a hőmérsékletek is normál szintre állnak majd be.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Még most sem bántásból mondom, de a GPU-Z képed mögött egy megnyitott PH!-s oldal éktelenkedik (a 262. hozzászólásom ismerősnek is tünt), ettől mentek az órajelek azon az értéken... de akkor biztosan a monitorod is közrejátszhatott, ezt sem megcáfolni vagy igazolni nem áll módomban. A ventiknek ettől függetlenül megadhatsz saját paramétereket és ezzel normális hőmérsékleten használhatod a videókártyát.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A monitorod 144Hz-es frissitése képes a VRAM órajelét maximumra emelni, de a GPU lehet nyugalmi helyzetben maradna közben és a képernyőképed igy elég félrevezető volt. VRM-ek hőmérsékletét is feltornássza a 144Hz-es frissités, ezért a hűtésen javitanod kell. Peace.
[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
Elvileg a 380 kb egy szinten van a 960al. a 280X pedig a 960 tol erősebb úgy 15-20%, tesztek alapján.Ebbol adódóan a 280x a 380 tol is erősebb. pl nalam bf4 mantle: 280x 70-80 fps, 380 45-65 a beépitett mérővel.
Witcher 3 280x 50-55 fps, 380 32-50 pfs. Guild Wars 2 280x 380 naggyából egál.(msi afterburner) Benchmar ererdény is van pl valley a 280x javara volt ugy 250-300 pont.bar nekem ez nem relevans mert nem benchekkel jatszom..You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
szasanyi
félisten
Azzal nem próbáltam. Ez volt az, amivel nálam jól ment a GTA V.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest