- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
A 400-as PNF elég régi, de a Hexa szinte új. Meg az is gyanús, hogy mindig a windows üdvözlő képernyő után fagy le, akkor nem hinném, hogy olyan nagy lenne a terhelés.
Próbáltam a 350-es PNF-el is, ami ebben a pillanatban is gond nélkül viszi a másik 270x-et bármilyan terhelés alatt, és úgy is ugyanez volt.
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Szerintem mondani bármit lehet.
8 nap alatt elvert majd fél millát amit itt nyúlt le, tip-mixen. (elmondása szerint)
Na most 1. nap nem bánta meg...2. nap nem bánta meg......9. nap megbánta?Nyilván ha bejön a tip mix és nyer, akkor mindenkit kártalanít és pénze is marad, happy minden. Lehet ez volt a terv. Na de a nyerési eséjeket józan paraszti ésszel átgondolva, ki vág bele ilyen baromságba?
Én csak azon csodálkozom milyen higgadtan beszélgetnek vele a károsúltak, no meg azon, hogy egyáltalán be tud még lépni a nickkel.
-
CirrMee
addikt
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Hivatalosan lehet gyártó által kiadott BIOS -t felrakni. Az már más lapra tartozik, hogy a drága honfitársaink bármibe belekötnek, csak hogy dolgozni ne kelljen nekik. Vagy csak jót tesz a közérzetüknek, hogy mással kib*szhatnak...
És igen, éppen ezért magyar üzletben soha nem mondunk olyat, hogy BIOS -t cseréltünk, lekaptuk a hűtőt pucolás vagy pasztázás miatt, stb.
-
Picturemaker
őstag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Nekem volt a 9800GTX-en és 250GTS-en. Nem potyogtak le. Anno alaplapra is tettem, mert nem volt gyári hűtés a VRM résznél (olyan bután voltak az alkatrészek, hogy a kapható VRM hűtők nem fértek el) és onnan sem potyogott le. Lehet, hogy szerencsém volt. Scythe és Coolink "hűtőcskék" voltak.
Persze a ragasztott cuccok csak saját felelősségre. -
perge666
veterán
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Először nekem is egy 1GB-osat ajánlottak,de aztán nézelődtem tovább,és rátaláltam a mostanira.

Meg igazából 7870-et szerettem volna,de személyesen nem tudtam venni a környéken,előző héten adtak el 2db-ot is,meg 10-12 000 ft-al többe is kerültek volna!Dark KillerX : Köszönöm.

Tegnap már teszteltem,tényleg érezhető a különbség.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Az sok szerintem!
Én több perces benchmarkok közben néztem.
Kb. 15-20 perc is volt, teljes terhelés alatt 57 volt a max.
56-57 között ugrált. Lehet 1 óra után feljebb menne, de addig jól tartotta.
Ráadásul nekem Giga gyári OC-s kártyám van, szóval lehet kicsit még jobban
melegszik a gpu, mint a referencia modelleknek. Bár a hűtő meg 3 ventis, lehet jól teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gitáros topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon durva cucc. Nekünk is van itt ilyenből pár egy nagy nyomtatógépben... Brutálisan bírják a strapát és durva levegőt nyomnak. De szerintem otthoni gépbe nem valók.