Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Visormail #56377 üzenetére
ipon, de szerintem ez nem a bolt hibája.
Amikor leadtam, megkérdeztem az ügyintézőt, hogy kb. mennyi idő lesz az ügyintézés. Mondta, hogy az ő MSi HD7850-e 3 hete vakációzik a szervizben. Meg azt is említette, hogy sok ilyen korú Radeont visznek most be hozzájuk.
Az MSi szerviz egyébként tudtommal Csehországban van, nem a bolt sufnijában forrasztgatják a VGA-kat. -
closedown
csendes tag
válasz
Visormail #56212 üzenetére
Dátum szerint már a 3 év garanciából is kicsúszott mert 2013.01.23-án vettem, de egyébként is csak 24 hónapos garival. Olyan biztosításom van, ami háztartásban használatos eszközök (pl. számítógép) normál meghibásodására is vonatkozik (nem csak villámcsapás), ebben bízom, de hát tudjuk, hogy a biztosítók is olyanok, amilyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest