Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
mastodon #56038 üzenetére
Igen, gyakorlatilag i5-2400 fölött bármi segítene szerintem.
A 2mag/4szál nagyon nem ugyanaz, mint a 4mag/4szál, sok dolog esetén előbbi azért elfogyhat. Én ugyanezt a különbséget csak laptop-asztali gép viszonylatban érzem, mobil Haswell i5 és asztali Ivy i5 között, kb. ugyanaz az összevetési alap.(#56037) Bobó_20
Nekem hasonló problémám volt Crimsonnal Win8.1 x64 alatt, minden jel szerint a flash player volt a ludas, de már végleg száműztem is a gépről. -
pengwin
addikt
válasz
mastodon #56032 üzenetére
Hát igen, az SSD sokkal többet számít, mint egy dVGA vagy egy kicsit erősebb CPU. (Egyébként elírtad az SSD-d méretét az adatlapodon
)
Nincs semmi baj egy ilyen B75-ös alaplappal, nekem is Asrock B75M-GL R2.0 van az i5-3470 alatt, nyugodtan lehet bele i5-öt tenni. Ha ennyire sok dolgot csinálsz párhuzamosan akkor azért lehet, hogy elfogy az i3 CPU-ban, ebay-en vagy hardveraprón 20-25 ezer körül nézhetsz bele egy i5-öt, az lehet megoldaná az ilyen sok párhuzamos dolog futtatásakor fellépő problémákat. i5-2400 néha beszerezhető 20 ezer alatt, és nagyon jó kis CPU.. Esetleg valami kisebb Ivy i5 is kifogható 25 körül. -
pengwin
addikt
válasz
mastodon #56026 üzenetére
Szerintem ezeken nem gyorsítana számottevően egy i5, csak lényegesen CPU igényesebb feladatokban tud az i3 fölé kerülni. Átlag felhasználásra, mint a tiéd, felesleges egy i5.
Ha arra gondolsz, hogy együtt használnád az IGP-t a dVGA-val, az max. úgy működne, ahogy felettem írták. 3D-t akkor tudna a kettő együtt számolni, ha AMD APU+AMD dVGA lenne, vagy Dx12 alatt legalább 5000-es vagy újabb (Broadwell/Skylake) Intel CPU, és megfelelően megírt program. -
válasz
mastodon #56021 üzenetére
Az alaplap leírásából:
"Ahhoz, hogy a PCI Express 3.0 csatlakozók 3. generációs sebességen fussanak, 22nm CPU-t kell telepíteni, ami támogatja a PCI Express 3.0 technológiát. Ha Sandy Bridge CPU-t telepít, a PCI Express 3.0 csatlakozók csak 2. generációs sebességen fognak futni."Egyébként ne zavarjon túlzottan, szinte semmit nem jelent teljesítményben
-
M@rdel
őstag
válasz
mastodon #56021 üzenetére
i3 2125 PCI-e 2.0 de nincs hátrányod belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Android dual SIM okostelefonok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest