Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz DeSanto #52091 üzenetére

Firefox 33 és a Flash plugin 15.0.0.189 kiegészitők a bőngészőben (ez elég friss). A jelenlegi videókártyám jobb felépitése okán most kevésbé hajlamosabb a kifagyásra, de nem nevezhetem tökéletesnek sem, mert van egy gyenge pontja: a Driver. Sokak véleménye szerint a Creative SB hangkártyáknak jó hangja volt és technikailag is sokat nyújtottak, de a driveres támogatottsága nagyon elmaradt ettől és a felhasználok is elpártoltak más hangkártya gyártó termékeire. A gépemben elég sok hardverelem müködik üzemszerűen (ez igy lenne a normális állapot), de a videókártya használata közben most rezeg az a bizonyos léc. Terhelés közben kimonitoroztam és található néhány javitásra szoruló müködés közben előforduló eltérés. Ezek a driverek telepitése közben néhol megszünnek (14.9), de közben másik rendellenesség jelentkezik utána (pl. 2D-3D órajelváltás hiba). Ezért a legkevesebb hibát okozó drivert használom (most a 14.4 WHQL-t), ami kevésbé nyirbálja meg a VGA-t. A videókártya gyártók gyenge minőségű alkatrészeket épitenek be a videókártyákra... Ezt kétlem! A Sapphire HD7850 OC, és főleg az Asus R9 R270X TOP videókártyákra is válogatott alkatrészek kerültek fel, de ezt is leamortizálhatja néhány hónap használattal egy sz@r driver... és hát senkitől sem várható el, hogy a kártya paramétereit figyelgesse állandóan. Amikor megvettem a HD4850-et majd a HD6850-et, akkor csak néhány napig teszteltem és megnéztem miket tudnak... aztán használtam és csak alkalmanként nézegettem rá (driver cserék után), általában rendben volt és mehetett tovább a játék. A GCN videókártyák megbizhatóság szempontjából visszalépésnek tekinthetőek. Energiamenedzsment és a Boost órajelekkel kár volt ennyire túlbonyolitani a hardvert és főleg ehez a drivenek is tökéletesen egyensúlyban kéne lennie vele. Nem mi csináljuk, mi csak nyugodtan és hibátlanul használnánk végre!

Új hozzászólás Aktív témák