- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DeSanto #52091 üzenetére
Firefox 33 és a Flash plugin 15.0.0.189 kiegészitők a bőngészőben (ez elég friss). A jelenlegi videókártyám jobb felépitése okán most kevésbé hajlamosabb a kifagyásra, de nem nevezhetem tökéletesnek sem, mert van egy gyenge pontja: a Driver. Sokak véleménye szerint a Creative SB hangkártyáknak jó hangja volt és technikailag is sokat nyújtottak, de a driveres támogatottsága nagyon elmaradt ettől és a felhasználok is elpártoltak más hangkártya gyártó termékeire. A gépemben elég sok hardverelem müködik üzemszerűen (ez igy lenne a normális állapot), de a videókártya használata közben most rezeg az a bizonyos léc. Terhelés közben kimonitoroztam és található néhány javitásra szoruló müködés közben előforduló eltérés. Ezek a driverek telepitése közben néhol megszünnek (14.9), de közben másik rendellenesség jelentkezik utána (pl. 2D-3D órajelváltás hiba). Ezért a legkevesebb hibát okozó drivert használom (most a 14.4 WHQL-t), ami kevésbé nyirbálja meg a VGA-t. A videókártya gyártók gyenge minőségű alkatrészeket épitenek be a videókártyákra... Ezt kétlem! A Sapphire HD7850 OC, és főleg az Asus R9 R270X TOP videókártyákra is válogatott alkatrészek kerültek fel, de ezt is leamortizálhatja néhány hónap használattal egy sz@r driver... és hát senkitől sem várható el, hogy a kártya paramétereit figyelgesse állandóan. Amikor megvettem a HD4850-et majd a HD6850-et, akkor csak néhány napig teszteltem és megnéztem miket tudnak... aztán használtam és csak alkalmanként nézegettem rá (driver cserék után), általában rendben volt és mehetett tovább a játék. A GCN videókártyák megbizhatóság szempontjából visszalépésnek tekinthetőek. Energiamenedzsment és a Boost órajelekkel kár volt ennyire túlbonyolitani a hardvert és főleg ehez a drivenek is tökéletesen egyensúlyban kéne lennie vele. Nem mi csináljuk, mi csak nyugodtan és hibátlanul használnánk végre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest