- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DeSanto #52091 üzenetére
Firefox 33 és a Flash plugin 15.0.0.189 kiegészitők a bőngészőben (ez elég friss). A jelenlegi videókártyám jobb felépitése okán most kevésbé hajlamosabb a kifagyásra, de nem nevezhetem tökéletesnek sem, mert van egy gyenge pontja: a Driver. Sokak véleménye szerint a Creative SB hangkártyáknak jó hangja volt és technikailag is sokat nyújtottak, de a driveres támogatottsága nagyon elmaradt ettől és a felhasználok is elpártoltak más hangkártya gyártó termékeire. A gépemben elég sok hardverelem müködik üzemszerűen (ez igy lenne a normális állapot), de a videókártya használata közben most rezeg az a bizonyos léc. Terhelés közben kimonitoroztam és található néhány javitásra szoruló müködés közben előforduló eltérés. Ezek a driverek telepitése közben néhol megszünnek (14.9), de közben másik rendellenesség jelentkezik utána (pl. 2D-3D órajelváltás hiba). Ezért a legkevesebb hibát okozó drivert használom (most a 14.4 WHQL-t), ami kevésbé nyirbálja meg a VGA-t. A videókártya gyártók gyenge minőségű alkatrészeket épitenek be a videókártyákra... Ezt kétlem! A Sapphire HD7850 OC, és főleg az Asus R9 R270X TOP videókártyákra is válogatott alkatrészek kerültek fel, de ezt is leamortizálhatja néhány hónap használattal egy sz@r driver... és hát senkitől sem várható el, hogy a kártya paramétereit figyelgesse állandóan. Amikor megvettem a HD4850-et majd a HD6850-et, akkor csak néhány napig teszteltem és megnéztem miket tudnak... aztán használtam és csak alkalmanként nézegettem rá (driver cserék után), általában rendben volt és mehetett tovább a játék. A GCN videókártyák megbizhatóság szempontjából visszalépésnek tekinthetőek. Energiamenedzsment és a Boost órajelekkel kár volt ennyire túlbonyolitani a hardvert és főleg ehez a drivenek is tökéletesen egyensúlyban kéne lennie vele. Nem mi csináljuk, mi csak nyugodtan és hibátlanul használnánk végre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest