Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
miresz #44146 üzenetére
3-ért már megérheti az x-es de ő azt írta 10e a különbség. Én annyit (10e) nem adnék érte, de ez is egyénfüggő.
A sapphire is 7850 pcb-re tette az új "rövid nyákos" 7870-ét és szerintem a 270(x)-ét is, és bebizonyosodott hogy semmi hátrány nem származott a dologból. Ennek ellenére a gpu nincs lebutítva mint a 7850 a 7870-el szemben, csak és kizárólag az órajel van visszavéve. Amivel kevesebbek általában ezek a kártyák, azok még a tápellátásban keresendők, de a sok leírt tapasztalat alapján úgy tűnik az is elég egy ilyen gpu 1150-1200Mhz-re való húzásához, nem instabil ettől a kártya. Nyilván nagyobb biztonságot ad az erősebb felépítés, kérdés mikor és meddig van rá szükség.
Mondjuk 3e különbségért én is a 270x-et venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A485 - AMD Ryzen 7 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest