Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Én is úgy tudom, hogy a zöld oldalon nincs ennyi baki.
De ettől függetlenül egy ekkora tétel esetében szerintem mindenki utána néz kicsit a neten. Vagy ha ő nem is ért hozzá akkor egyrészt méginkább vagy megkér egy ismerőst aki járatosabb a témában és ő néz utána.
Mert ugye itt azért közel 50+k-s tételekről van szó. Nem olyan téma hogy bemegyek a média marktba és veszek egy random rádiót.
Aki meg se hozzáértőt nem kérdez, se nem néz utána az bizony kockáztat. Egy tökéletes világban persze nem így kéne ennek működnie de hát ez közel sem az.
Ezért stresszelek most én is, hogy melyiket vegyem. 7870 vagy 270x. Próbálom minimalizálni a szívás kockázatát azzal, hogy kizárólag Asus vagy Msi terméket veszek, de ugye még így sem holtbiztos.
-
Trevi
tag
Nálam Volt egy Asus HD7850-DC2-2GD5 A ventije olyan hangos volt mint ha felrobbant volna a gyors pörgéstöl.
Meg az 1. játéknál a Counter Strike-nál sajnos 5mp alatt elhalálozodott úgy hogy be se lehetett kapcsolni a gépet
Megbízható gyártó úgyan már sose voltak megbízható gyártók az abit-on kivűl 
Amúgy a kártya sorsa gariba kicserélték egy nvidiára gtx 660-ra + kp
Amúgy ez amd sara sajnos.
-
BogyóBP
addikt
Én nézegettem tesztetek, meg úgy általánosságban is, de nemigazán találtam semmi olyanra utalót hogy az Nvidia most szerencsétlenkedne. Nem igazán irtak a forumon sem arról hogy ilyen olyan hibás a 6xx,7xx széria de majd beletúrom magamat. Sőt van valami nagyon jó kis játékoptimalizáló szoftverük is beépitve a driverbe ami szerintem szintén egy jó pont. Sztem az AMD túlzott és indokolatlan megugrása a b..zi Battlefield játékkal kezdődött aztán jött a többi hozzá hasonló cucc, Dirt sorozatok, amik kifejezetten AMD tesztkörnyezetre íródtak. Nvidinál max csak a BF3 ban volt szivás, az ismeretlen elszállással ami rettentő sok usert érintett és a mai napig nem tudták doktorálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali médialejátszót?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS routerek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megbízható gyártó úgyan már sose voltak megbízható gyártók az abit-on kivűl