- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Én is úgy tudom, hogy a zöld oldalon nincs ennyi baki.
De ettől függetlenül egy ekkora tétel esetében szerintem mindenki utána néz kicsit a neten. Vagy ha ő nem is ért hozzá akkor egyrészt méginkább vagy megkér egy ismerőst aki járatosabb a témában és ő néz utána.
Mert ugye itt azért közel 50+k-s tételekről van szó. Nem olyan téma hogy bemegyek a média marktba és veszek egy random rádiót.
Aki meg se hozzáértőt nem kérdez, se nem néz utána az bizony kockáztat. Egy tökéletes világban persze nem így kéne ennek működnie de hát ez közel sem az.Ezért stresszelek most én is, hogy melyiket vegyem. 7870 vagy 270x. Próbálom minimalizálni a szívás kockázatát azzal, hogy kizárólag Asus vagy Msi terméket veszek, de ugye még így sem holtbiztos.
-
Trevi
tag
Nálam Volt egy Asus HD7850-DC2-2GD5 A ventije olyan hangos volt mint ha felrobbant volna a gyors pörgéstöl.
Meg az 1. játéknál a Counter Strike-nál sajnos 5mp alatt elhalálozodott úgy hogy be se lehetett kapcsolni a gépetMegbízható gyártó úgyan már sose voltak megbízható gyártók az abit-on kivűl
Amúgy a kártya sorsa gariba kicserélték egy nvidiára gtx 660-ra + kp
Amúgy ez amd sara sajnos. -
BogyóBP
addikt
Én nézegettem tesztetek, meg úgy általánosságban is, de nemigazán találtam semmi olyanra utalót hogy az Nvidia most szerencsétlenkedne. Nem igazán irtak a forumon sem arról hogy ilyen olyan hibás a 6xx,7xx széria de majd beletúrom magamat. Sőt van valami nagyon jó kis játékoptimalizáló szoftverük is beépitve a driverbe ami szerintem szintén egy jó pont. Sztem az AMD túlzott és indokolatlan megugrása a b..zi Battlefield játékkal kezdődött aztán jött a többi hozzá hasonló cucc, Dirt sorozatok, amik kifejezetten AMD tesztkörnyezetre íródtak. Nvidinál max csak a BF3 ban volt szivás, az ismeretlen elszállással ami rettentő sok usert érintett és a mai napig nem tudták doktorálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged