- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
válasz
joysefke #27907 üzenetére
Az aláírásomban szereplő konfigban a vga ventiket a Gigabyte saját programjával 20%-ra állítottam, teljesen hangtalan. Terhelésnél felpörgeti 30%-ra és még akkor is 50-60 fok között tartja a vga-t. Annál hűvösebbre minek hűtse le egyáltalán? Ha 60 fok károsítja a kártyát akkor már régen rossz.
-
kovsol
titán
válasz
joysefke #27907 üzenetére
Driverben 20% a minimum amit lehet állítani. [link]
MSI AB ban engedi lejjebb is állítani, de nekem 20% alá rakva már nem csökken tovább a fordulat.
Giga kártyám nekem is 40% on tekerne alapon, de simán driverből, vagy bármilyen venti szabályzó programból lejjebb engedi állítani 20% ig azt is. Sapphire kártyám meg alapból 20% ról indul idle.(#27909) BomiBoogie készül az új driver ami a CF -t teljesen helyre fogja tenni! Az lesz majd a nagy durranás nekünk.
Nekem Tombraider 1920x1080 kimaxolva 2xSSAA val eddig 58fps -t tolt a tesztben, most 71 -t !
Viszont a Hitman FPS értéke feleződött !! Ott valami nagyon el lett rontva. Többi játékban max pár fps eltérés van amit próbáltam eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest