- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
Nekem is vólt már jópár VGA-m, nem egyszer elfelejtettt tápkábel is, de ilyet még én sem tapasztaltam, hogy ettöl tönkre mennyen egy VGA. Minden esetre ez esetben, ez következett be, mert elötte mind kettő tökéletessen müködött, de miutánn elfelejtetem a tápkábelt a VGA-ra csatlakoztatni, már hiába dugtam vissza, egyik sem adott képet. 1 nap alatt kettő 7850-est vágtam haza így, és pislogtam én is nagyokat mindezek utánn. Az a vicces, hogy a másodikat csak azért őltem meg, mert szintén nem akartam elhinni, hogy az első ezért adta be a kulcsot. Miután kipróbáltam azzal is a tápkábel nélküli indítást, az utánn nem volt több kétségem. Annyi külömbség van, hogy én nem oc verziós VGA-kal jászottam ezt el, hanem egy sima elsőszériás Hynixessel, és egy Dual-x-es 7850-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával - 1 napos AKCIÓ
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi