- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
kovsol #21167 üzenetére
Nekem is vólt már jópár VGA-m, nem egyszer elfelejtettt tápkábel is, de ilyet még én sem tapasztaltam, hogy ettöl tönkre mennyen egy VGA. Minden esetre ez esetben, ez következett be, mert elötte mind kettő tökéletessen müködött, de miutánn elfelejtetem a tápkábelt a VGA-ra csatlakoztatni, már hiába dugtam vissza, egyik sem adott képet. 1 nap alatt kettő 7850-est vágtam haza így, és pislogtam én is nagyokat mindezek utánn. Az a vicces, hogy a másodikat csak azért őltem meg, mert szintén nem akartam elhinni, hogy az első ezért adta be a kulcsot. Miután kipróbáltam azzal is a tápkábel nélküli indítást, az utánn nem volt több kétségem. Annyi külömbség van, hogy én nem oc verziós VGA-kal jászottam ezt el, hanem egy sima elsőszériás Hynixessel, és egy Dual-x-es 7850-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest