Új hozzászólás Aktív témák
-
Apone33
őstag
válasz
HUfantom #1245 üzenetére
Ennek ellenére mégis sokan veszik a kártyáit, emlékszem anno amikor megjelent a 6990 mindjárt megvettem, és nagyon sok játéknál voltak gondok a driver miatt. Ha régebbivel játszottam akkor biztos hogy nem volt jó a legújabb driver hozzá, mert textúra hiba volt, vagy nem ment mind a 2 gpu rendesen. A 480sli kevesebb gondom volt driver téren. De valahogy nagyon megszerettem a 6990-et, ezért vettem harmadszorra megint. Ha jól tudom már lehet kapni a 7990-et Ares 2 néven, meg van amit a club3d és a powercolor csinált.
-
codilandi
tag
-
szente80
aktív tag
válasz
HUfantom #1110 üzenetére
Igen,azzal nincs baj.Tényleg bármilyen felbontást visz,csak 1920x1080-ban iszonyat ronda a betűk minősége.Már mindent szana széjjel állítgattam de nem javul.Játékok alatt persze gyönyörű a kép.De a Windows 1680x1050-ben fut jelenleg mert még így elfogadható a minőség.Lehet hogy van jó driver csak nem tudom hol keressem
-
_DiEGO_
őstag
válasz
HUfantom #1065 üzenetére
Aztaaa ez nagyon durva
igen arra értettem természetesen
de ekkora ... loool ekkorára nem mertem volna gondolni
ez már fagyaszt így szinte .
Na ezt nem láttam ki belőle , azaz hiányoltam , de igy már vili
csak kissé nem látható ill nem látni a linkelt képen. Perzse aki ismeri annak 1értelmű ... köszi a bemutatását
-
-
-
-
-
-
_DiEGO_
őstag
válasz
HUfantom #930 üzenetére
De úgy érzem, hogy ennek az árából kb egy 10-15%al rosszabb gépet is ki lehetne hozni és megmarad a fele pénzed.
Hiszen akkor magad is tudod a lényeget és válaszoltál is a vártnak megfelelően
Sokan meg pont onnan váltottak ... csalódtak , mert azt hitték hogy ég és föld - hát ez így nagyon nem igaz ... rendszered semmivel nem lesz gyorsabb ...
De ha van rá lóvéd - szívedre hallgass ... -
-
_DiEGO_
őstag
válasz
HUfantom #928 üzenetére
Van aki az eszével és van aki a pénzével gondolkodik . Elkell dönteni mire kell ! Bencsmark király akarsz lenni , vagy TE is naponta kódolsz , tömörítesz ? Ha nem . tökéletes az úgy ahogy van
De ha a pénz nem számít - akkor vegyed a drága cuccot , mert ami drága , azt mondják jobb isAMD GPU meg lenyomja az összes i7 -et kódolásban ... szóval a TE döntésed ... csak megfelelő szoftvert kell használni .... ami használja AMD vagy NV -t . Én most veszek nemsokára egy FX-4100 vagy vagy FX-6100 -at . Több nem kell minek mihez ? Nem szintetikus tesztekhez kell ...
-
válasz
HUfantom #924 üzenetére
Ki lehet, de ha ennyi pénzt költesz VGA-ra én cserélnék alatta egy platformot is. 60ból már simán lenne egy p67 + i7 2600 4GHz-ed (nem a K-s!)... Na én erre mondanám azt, hogy kihajtja.
Vagy ha HT ellenes vagy, akkor 2500k ugyanebben az árkategóriában (sőt talán kicsit olcsóbban) mozog. 55kból lenne egy atomzorall procid
Ezeket a Phenom 6 magosok nem igazán játékra lettek tervezve. Idáig mindenkitől azt olvastam / hallottam hogy miután i5/i7-re cseréltek megtáltosodtak a játékok.
És természetesen nem feltétlenül lenne ez 55pénzedbe, el lehet adni azt ami most van
Én tuti belevágnék. Megéri
Amúgy milyen felbontáson játszol?
-
deadwing
addikt
válasz
HUfantom #842 üzenetére
Miért kell ilyeneket manuálisan kikapcsolgatni? Miért nem megy úgy ahogy kell?
Elegem van.
Felraktam kíváncsiságképp egy szűz vinyóra egy új win7-et. Sorrend: alaplapi driverek, win frissítések, majd catalyst 12.4 + 12.3 CAP1. Szerintetek mi lett az eredmény?! Elárulom, NEM MEGY a 2. gpu. A tesztprogramok kiírják, hogy 830MHz mindkét mag, de terhelés csak az elsőre jut, a második áll. Furmarkkal néztem és kombustorral, játékkal nem, mert ezek után nem tartom értelmét. Szóval most már nagyon kíváncsi lennék, hogy másoknál ez hogy is működhet egyáltalán, meg arra, hogy nálam mi a fene van. 1 biztos, kezdek idegileg kikészülni lassan... -
-
-Solt-
veterán
válasz
HUfantom #822 üzenetére
A második mag 830mhz-n maradása a 12.3-s driver hibája volt, nálam is jelentkezett. A 12.4-l már nincs ilyen gond.
Driver eltávolításnál az alábbiakra figyelj,
- Először CAP eltávolítás, majd restart.
- Driver eltávolítás, restart
- Ezek után driver telepítés...Ha már külső pucoló programot kell használni, akkor gond van...
-
deadwing
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest