Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hulllllas #1334 üzenetére
Elmondhatom neked a víz egy méregdrága dolog.
Teljesen más új problémák merülnek fel egy vizes géppel még ha a lehető legjobb alkatrészekből is van összerakva. Az amit látsz kicsit csúnyácska, de én építettem csak használt alkatrészek vannak benne és 100+++-ba került. Ehhez képest amikor 30 körül kérnek egy új acceleroért az jobb gondolat.....
Esetleg másik szobába kéne lennie a háznak és a kábelek lógjanak át. -
válasz
hulllllas #1330 üzenetére
Használtan vettem az eredeti ár töredékéért.
Itt egy boltos link képpel.
Sajnos kellett javítást eszközölni. Ha jól megnézed a képet az egyik csavar más. Ez azért van mert a felső X menet hiányzott a réz talpból, így a csavar nem fogta meg. Tettem bele egy hosszabbat, meg 2 anyát, fogásnak, így már fogta az acetal fedelet.
A csavar nélkül sem volt folyás sem csöpögés, de hát azt oda a mérnők tervezte akkor legyen benne csavar ami fogja...
Ja pontos név: alphacool atxp hd 6990 -
deadwing
addikt
válasz
hulllllas #1322 üzenetére
+1 a 3570k-ra!
i7 felesleges játékra, pláne amennyivel többe kerül.
Amúgy viszonyításképp: nálam i5 2500k@4.4GHz, és 99%-ra hajtotta a 6990-et. Ment vele mint a szél.
Szóval már egy sandy is elég, de mivel az ivy nem kerül sokkal többe, akkor a 3570k a jobb választás. Kb 10% többlet azonos órajelen a sandyhoz képest.
Jah még valami. AB-ben be tudod állítani, hogy game közben is kiírja amit szeretnél vele kiíratni.
Nálam gpu hőfokok és usage van kirakva vele az egyik sarokba. Kivéve BF4, ott nem teszi ki az AB, mert a BF4 már natív 64 bites alkalmazás.
Még egy tanács, ugyancsak AB alatt érdemes egyedi venti profilt létrehozni, mert a 6990-nek elég idióta az automata vezérlése, csak 85 fok felett kezdi el rendesen pörgeti a ventit, ami szerintem nem egészséges... Addig 30%-on járatja. Volt 2 ilyen kártyám, mindkettőnél megvolt ez a probléma. -
válasz
hulllllas #1316 üzenetére
Csak szerény vélemény...........
AMD-ből sajnos semmi. Én az X6 1100T met cseréltem le I7 2600K-ra, 2 éve és érezhetően sokat gyorsultak a gamek. Ezért vagy 2600K-t vagy az fölötti kéne teljesítményben. 3770, 4770, nem épp túl olcsó dolgok, de ha tudsz szerezni akár egy 2600K-sat én még nem nagyon látom, mire nem lesz elég ez a kártya ezzel a procival.
Persze azt tegyük hozzá én 1 FullHD monitoron játszom nem 3-on kell 100+ FPS kinyomni a BF/COD 28al.AMD azért X6 1100- mert a Bullról sajnos gyorsan kiderült, hogy inkább kis-lapát mint munkagép. A 1100T egész jól volt tunningolható és 1-1 magban erősebb volt mint bármelyik Bull. A 8 magos persze relative erősebb, de bakker nincs játék ami rendesen tekeri a 8 magot...
Kész sajnos be kell látni, hogy elrobogott az Intel, AMD csak jó árazással tud
versenybenéletben maradni. Más kérdés, hogy már nem tudom mióta az ATI tartja el az AMD céget..... De sajnos most ott is iszonyatos bajok vannak, amiken ha nem lesz megoldva szépen lassan elpártolnak tőle a pénzes vásárlók. / Gondolok itt pl arra hogy egyszerűen szemétre-való az összes driverük.Úgy kell keresni bújni a neten melyik használható. Egyszerűen röhej, hogy itt vagyunk 100-200.000 Forintos kártyákkal az 1 magos 7970nél alig tudnak többet pedig majd kétszer annyi van bennük. Mert a nyomorék drivert csak az újra írják meg a régivel persze kompatibilis..... ja néha megy is gond nélkül. Ezzel szemben Zöldikééknél ilyen sosem volt /
És nem mondja senki, hogy a kisebb kategóriákban jobb a helyzet ott is hiába lenne jó a kártya a teszteken ha szemét a driver. Nagyon sürgősen neki kéne állni drivert írni. Mondom drivert nem valami fos-t amit annak nevez az AMD. Na abba is hagyom a picsogást.... -
válasz
hulllllas #1313 üzenetére
Sajnos némely katalist drivernél a kártya nem emeli fel a memóriák órajelét.
Én is belefutottam ebbe a problémába még az elején. Jöhet a driversikálás és utána nézd, hogy zöld legyen az install után, hogy mindent megevett nem volt semmilyen probléma a telepítés során.És tényleg kell a CAP profil mindenből.
Q6600 Már nem egy mai csirke viszont híresen tuningolható volt. Próbáld meg 4.2-ig felvinni akkor jobban meg tudja mozgatni a kártyát. De tényleg gyenge már ehhez a kártyához.Ja és alapból ne birizgáld az órajeleket. A kártya szélén vagy kis kapcsoló az 2-es állásban driver default beállításokkal 2 db Fullos 6970es órajelen pörgeti a kártyát 1es állásban csökkenti az órajeleket.
-
szente80
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged