- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én legtöbbet játszom ha valamit dolgozom akkor ahhoz teljesen megfelelő a mostani. A VGA-t olcsón szereztem pont jól jött ki. Azt szeretném, hogy kb egyszerre fogyjon majd el az egész config X-év múlva. Most még a proci és alaplap garanciás és ha az jön ki hogy egy akár Intel I5 2500-val sokkal jobban menne a rendszer akkor talán kis ráfordítással tudnék cserélni.
/ Azt hiszem az volt hasonló árban az 1100Tvel. Játékban rosszabb volt az AMD de nagyon kicsi különbséggel. /Bencsmark király akarsz lenni , vagy TE is naponta kódolsz , tömörítesz ?
Nem akarok tunning király lenni, nem lopom mások release-it a torrentoldalakon hogy újrakódolva agyoneffektezve visszakerüljön...
Egyszerű játékos vagyok aki most életében először engedheti meg magának, hogy azt vegyen amit akar.
pénzével gondolkodik
Ha azzal gondolkodnék nem kérdeznék bemennék az i..nba és mondanám, hogy kérem az új Ivy I7est + 680SLI-t + 12Gb ramot + ocz 256GB winyót.
De úgy érzem, hogy ennek az árából kb egy 10-15%al rosszabb gépet is ki lehetne hozni és megmarad a fele pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest