- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
codilandi #1172 üzenetére
Procilimitre gyanakszom. Nálam egy i5-750 lett cserélve egy i5 2500k-ra, és majdnem 2-szeres fps növekedést kaptam cserébe. Az is procilimitre enged következtetni, hogy 30%-os a gpu kihasználtságod. Továbbá az is, hogy kicsi felbontáson használod, ahol is a vga alig dolgozik valamit.
-
válasz
codilandi #1169 üzenetére
Na szóval..................
Far Cry 3 nál is - maxon minden 1es a vsync 1280x1024 és 60nál nem megy feljebb
Ezt jelenti a VSync------ Amennyi a monitorod frissítési sebessége annyi képkockát generáltat. Szerintem neked 60fps ennyi a legtöbb lapos monitoré.Letöltötted az AMD Catalyst Application Profiles ?
Ez kell a kártyának, hogy mikor hogyan üzemeljen. Nélküle jópár játéknál csak 6970-es szintet hoz a kártya.Amíg nem megy a kártya én nem feszegetném az AB-t. Nekem semmi bajom vele gyári ATI driverrel működik minden. Nem tekergettem semmit benne mindenhez bőőőőőőőőőőőőven elég erő van a kártyában.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest