- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
válasz
szente80 #1102 üzenetére
Amit adnak a dobozban, az nekem négy nap alatt tönkre ment. Melegszik nagyon.
Inkább vegyél egy olyat ami teljes kábel, nem átalakítós cucc. Tehát egyik végén minidisplay, másik végén HDMI. Érdemes meglesni Apple madzagokat. [link]
Lassan egy éve használok ilyet, vagy hasonlót nem pont ezt amit linkeltem. Nem tudom már melyiknél kereskedőnél rendeltem, de lekopogom eddig jól működik. Az biztos Angliából jött, egy sima postai bélelt borítékban. Szintén melegszik, de gondolom jobban össze van rakva mint a dobozba rakott átalakító. Hang is tökéletesen megy a TV-n vele. Csak telepíteni kell hozzá a catalyst-ban lévő hang drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged