- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló mindenkinek!
Az elmúlt héten boldog tulajdonosa lettem egy Powercolor 6990esnek. És szeretnélek benneteket egy-két kérdéssel terhelni.
6970esről upgradeltem így a biztonság kedvéért egy catalyst újratelepítés voltDe mikor az AIDA64est / extrem edition legfrissebb / indítom.... 1..2..3..és megfagy a gép. Legutóbb az érzékelők fülön hagytam az adiat, odáig jutott, hogy érzékelők lekérdezése ablak feljött, aztán akad a hang laggzik a kurzor és egyszer csak megáll nem történik semmi. Billentyűzetre sem reagál. Hard-reset.
Az AIDA64es topicban azt mondták teljesen helyesen hogy az AMD ULPS a ludas, mert lekapcsolja az egyik kártyát ha nem kell és ezért fagy meg a gép.
Gondoltam kikapcsolom: ebben az esetben meg 830MHZ en van járatva a második kártya miközben az elsőt 2D-s üzemmódban letekeri 250ig akár.
Ezzel az a bajom, hogy ha otthon sem vagyok és csak meg a gép jó lenne a másikat is letekerné de nem kapcsolná ki.
Hogy ne fagyjanak ki a hőmérséklet nézegetése közben a gép.
Registrybe beletúrtam és EnableUlps és EnableUlps_NA -t állítottam 0 ra. És ettől most a 2. kártya 100%os órajelen ketyeg 0% os terheléssel minden percben.Van erre valami megoldás ?
vagy csak EnableUlps=1 és EnableUlps=0 létezik ???
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Apple asztali gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi