Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló mindenkinek!
Az elmúlt héten boldog tulajdonosa lettem egy Powercolor 6990esnek. És szeretnélek benneteket egy-két kérdéssel terhelni.
6970esről upgradeltem így a biztonság kedvéért egy catalyst újratelepítés voltDe mikor az AIDA64est / extrem edition legfrissebb / indítom.... 1..2..3..és megfagy a gép. Legutóbb az érzékelők fülön hagytam az adiat, odáig jutott, hogy érzékelők lekérdezése ablak feljött, aztán akad a hang laggzik a kurzor és egyszer csak megáll nem történik semmi. Billentyűzetre sem reagál. Hard-reset.
Az AIDA64es topicban azt mondták teljesen helyesen hogy az AMD ULPS a ludas, mert lekapcsolja az egyik kártyát ha nem kell és ezért fagy meg a gép.
Gondoltam kikapcsolom: ebben az esetben meg 830MHZ en van járatva a második kártya miközben az elsőt 2D-s üzemmódban letekeri 250ig akár.
Ezzel az a bajom, hogy ha otthon sem vagyok és csak meg a gép jó lenne a másikat is letekerné de nem kapcsolná ki.
Hogy ne fagyjanak ki a hőmérséklet nézegetése közben a gép.
Registrybe beletúrtam és EnableUlps és EnableUlps_NA -t állítottam 0 ra. És ettől most a 2. kártya 100%os órajelen ketyeg 0% os terheléssel minden percben.Van erre valami megoldás ?
vagy csak EnableUlps=1 és EnableUlps=0 létezik ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest