Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUfantom

őstag

Helló mindenkinek!

Az elmúlt héten boldog tulajdonosa lettem egy Powercolor 6990esnek. És szeretnélek benneteket egy-két kérdéssel terhelni.
    6970esről upgradeltem így a biztonság kedvéért egy catalyst újratelepítés volt

De mikor az AIDA64est / extrem edition legfrissebb / indítom.... 1..2..3..és megfagy a gép. Legutóbb az érzékelők fülön hagytam az adiat, odáig jutott, hogy érzékelők lekérdezése ablak feljött, aztán akad a hang laggzik a kurzor és egyszer csak megáll nem történik semmi. Billentyűzetre sem reagál. Hard-reset.

Az AIDA64es topicban azt mondták teljesen helyesen hogy az AMD ULPS a ludas, mert lekapcsolja az egyik kártyát ha nem kell és ezért fagy meg a gép.

Gondoltam kikapcsolom: ebben az esetben meg 830MHZ en van járatva a második kártya miközben az elsőt 2D-s üzemmódban letekeri 250ig akár.

Ezzel az a bajom, hogy ha otthon sem vagyok és csak meg a gép jó lenne a másikat is letekerné de nem kapcsolná ki.
    Hogy ne fagyjanak ki a hőmérséklet nézegetése közben a gép.
    Registrybe beletúrtam és EnableUlps és EnableUlps_NA -t állítottam 0 ra. És ettől most a 2. kártya 100%os órajelen ketyeg 0% os terheléssel minden percben.

Van erre valami megoldás ?
    vagy csak EnableUlps=1 és EnableUlps=0 létezik ???

Új hozzászólás Aktív témák