- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
válasz
szente80 #1102 üzenetére
Amit adnak a dobozban, az nekem négy nap alatt tönkre ment. Melegszik nagyon.
Inkább vegyél egy olyat ami teljes kábel, nem átalakítós cucc. Tehát egyik végén minidisplay, másik végén HDMI. Érdemes meglesni Apple madzagokat. [link]
Lassan egy éve használok ilyet, vagy hasonlót nem pont ezt amit linkeltem. Nem tudom már melyiknél kereskedőnél rendeltem, de lekopogom eddig jól működik. Az biztos Angliából jött, egy sima postai bélelt borítékban. Szintén melegszik, de gondolom jobban össze van rakva mint a dobozba rakott átalakító. Hang is tökéletesen megy a TV-n vele. Csak telepíteni kell hozzá a catalyst-ban lévő hang drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest