Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Már éppen ideje volt, szedem is.

Más: Időközben feltettem a Dark Voidot kiváncsi voltam mit tud. Hát nem ájultam el a grafikától. Láttam már ennél szebbet is. Próbának szántam, de valamilyen szinten teszt lett belőle. Elindítottam, fasza minden fps az egekben (100+). A physx beállításoknál csak low volt. Ezt meghekkeltem
, a játék könyvtárában módosítani kell a beállításokat , és akkor megy a High. Egyszer csak amikor sok ellenség jött lement 4!-re az fps. Húú mondom itt valami nem stimmel. GT220 0% terhelésen. Kapcsoltam egy fluidmarkot -> software Physx. Kiderült hogy a játék felrakott valami szar programot, ami ezt blokkolja, valami "nvidia gaming" akármi, le is töröltem és már jó is lett. Komolyabb helyeken 100%-on van a GT220-is. Így már a min fps nem 4, hanem kb 25-30. Természetesen minden max-on 4xAA 16xAF 1680x1050. Belső terekben felmegy 200 fölé is az fps. Ezek szerint egyelőre mőködik a legújabb physx-es játékon a Hybrid megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- HDMI topic
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Anime filmek és sorozatok
- Hobby elektronika
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, a játék könyvtárában módosítani kell a beállításokat , és akkor megy a High. Egyszer csak amikor sok ellenség jött lement 4!-re az fps. Húú mondom itt valami nem stimmel. GT220 0% terhelésen. Kapcsoltam egy fluidmarkot -> software Physx. Kiderült hogy a játék felrakott valami szar programot, ami ezt blokkolja, valami "nvidia gaming" akármi, le is töröltem és már jó is lett. Komolyabb helyeken 100%-on van a GT220-is. Így már a min fps nem 4, hanem kb 25-30. Természetesen minden max-on 4xAA 16xAF 1680x1050. Belső terekben felmegy 200 fölé is az fps. Ezek szerint egyelőre mőködik a legújabb physx-es játékon a Hybrid megoldás.